35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Uto
  12
  сеп
  2017

  Film "Iznenađenje"

  20Velika sala Centra za kulturu Tivat
Anketa

Da li sebe smatrate tolerantnom osobom?
130 votes
Reklame
Vijesti
Iz Ujedinjenog Kraljevstva u Crnu Goru samo uz negativan PCR test, ne stariji od 72 časa. Ova mjera na snazi do 10. februara, saopšteno je danas iz Ministarstvo zdravlja.
Laboratorije IJZ i druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusa su od poslednjeg presjeka završile analize i Institutu dostavile rezultate za 1021 uzoraka među kojima je ukupno registrovano 381 novopozitivni slučaj infekcije sa SARS-CoV-2.

Imajući u vidu preporuke Instituta za javno zdravlje i ponuđene modele rada Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta, a analizirajući prostorne kapacitete, vrijeme rada JU Muzička škola, potrebni nastavni i nenastavni kadar i imajući  u vidu mjere zaštite od covida 19,  škola  se oodlučila za...

Arsenal je danas  poceo pripreme za nastavak sezone u Drugoj fudbalskoj  Amplitudo ligi.
Sinoć je održana redovna godišnja Skupština NVU Maškarada Tivat, u skladu sa epidemiološkim mjerama, na kojoj su jednoglasno usvojeni godišnji izvještaj o radu i finansijski izvještaj za 2020. godinu, kao i plan rada za 2021. godinu.
Cris Contini Contemporary galerija u Porto Montenegru poziva sve umjetnike iz Crne Gore da predstave po jedan autorski rad na izložbi “Ljubav nas približava više nego ikad” 13. februara u 11h.
Povodom 150 godina novinarstva u Crnoj Gori i 75 godina Udruženja novinara Crne Gore, žiri Udruženja novinara Crne Gore, uručio je nagradu za životno djelo, novinaru i publicist Ranku Pavićeviću iz Budve, povodom 40 godina uspješnog bavljenja ovom profesijom.