35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Uto
  29
  авг
  2017

  Predstava "Tako je (ako vam se tako čini)

  21hLjetnja pozornica
Anketa

Da li su nove mjere adekvatne trenutnoj epidemiološkoj situaciji?
309 votes
Reklame
Vijesti

Protekla  tri dana ekipe radnika Službe komunalija zaduženih za održavanje čistoće javnih površina angažovane su na detaljhnom čišćenju potoka Rosino, saopštili su iz Komunalnog. Pored radnika angažovana je i teška mehanizacija kako bi se korito potoka što detaljnije i kvaltetnije očistilo. Iz korita potoka izvađeno je...

Zbog planiranih radova na mreži, u petak 17. septembra, bez napajanja električnom energijom će u terminu od 16:00 do 21:00 sati ostati: Kontrola leta – aerodrom Tivat, kratkotrajni prekidi na području Vrijesa i Gradiošnice.

Sekretarijat za uređenje prostora obavještava zainteresovanu javnost da je nosilac projekta, „Luštica Development“ a.d. iz Tivta, Radovići bb, podnio zahtjev za davanje saglasnosti na elaborat o procjeni uticaja na životnu sredinu za objekat mješovite namjene – stambeni objekat sa poslovnim sadržajima 3A-1,2, na dijelu urbanističke parcele UP3, kat.parcela br. 1043/38 KO Radovići, u obuhvatu Izmjena i dopuna Detaljnog urbanističkog plana „Donji Radovići Centar“, opština Tivat.

Nakon izvođenja programa “Operosa Montenegro Opera Festivala“, te izvanrednog muzičko-scenskog djela „Ljetnji kapric“ i koncerta istaknute crnogorske operske dive Milice Raičević, publici će se solističkim koncertom u svom gradu predstaviti tivatski sopran, Antonia Vučinović.

Književno veče ,,Međunarodna književno- kulturna suradnja " na kojoj su večeras trebale da se promovišu dvije antologije savremene crnogorske i hrvatske poezije dr. sc. Željke Lovrenčić iz Zagreba i Božidara Proročića sa Cetinja, odlaže se za naredni četvrtak, 23. septembar, saopštili su organizatori, Hrvatsko nacionalno...

„Ovo je prva u nizu aktivnosti kojima Opština Tivta obilježava Evropsku nedjelju mobilnosti. Imamo niz događaja kojima ćemo promovisati održive načine prevoza u cilju promovisanju zdravih stilova života. Danas promovišemo i projekat SUSTOURISMO koji je finansiran od strane Evropske unije, a glavna aktivnost danas jeste lansiranje aplikacije koju smo izradili u okviru tog projekta. Ona se bavi promocijom turističkih paketa koje smo izradili sa partnerima na lokalnom nivou“-kazala je samostalna savjetnica za projekte Ivona Petrović.