35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sub
  26
  авг
  2017

  Performans maškara

  21,15Pine
Anketa

Da li ćete se vakcinisati protiv korona virusa?
643 votes
Reklame
Vijesti
Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusa su od poslednjeg presjeka završile analize i Institutu dostavile rezultate za 1331 uzoraka među kojima je registrovano 387 novopozitivnih slučajeva infekcije sa SARS-CoV-2. U Tivtu ih ima 7.

U okviru pilot aktivnosti na projektu Rediscover, u galeriji Pomorskog muzeja u Starom gradu u Kotoru, otvorena je izložba na kojoj su predstavljena arhivska istraživanja jevrejske kulturne baštine u Boki od XVI do XX vijeka. Arhitektonski je snimljeno i rekonstruisano malo jevrejsko groblje u Škaljarima. Istražen...

Socijaldemokratska partija je danas, 24. januara, održala sjednicu Glavnog odbora na kojoj su utvrđene kandidacione liste za Deseti Kongres SDP-a zakazan za 31.1.2021. - saopšteno je uz ove partije.
„ Osjećam se ispunjenije i bogatije za novo iskustvo i znanje, sigurnija sam u sebe i nekako spremnija za razne životne izazove“, objasnila je u našem programu Anja Goranović, mlada volonterka OO Crvenog krsta koja je bila polaznica obuke u pružanju prve pomoći organizovane proteklih dana u organizaciji OO Crvenog krsta Tivat i Crvenog krsta Crne Gore.
Potpredsjednik Vlade dr Dritan Abazović zakazao je sastanak sa najvećim crnogorskim privrednicima za ponedjeljak, 25. januar 2021. godine, u vili „Gorica“. Sastanku će, osim potpredsjednika Abazovića, još prisustvovati i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić, ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović.
Ugovor između  donatora SWG RRD i Maslinarskog društva "Boka" o podršci u vanrednoj situaciji COVID-19  potpisan je prije par dana. Radi se o donaciji od 1.800 eura za nabavku električnih makaza za rezidbu masline.
Trojici osumnjičenih za pripremanje ubistava Beograđana ,Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i Budvanina, Marka Ljubiše Kana, određen je pritvor do 72 sata, potvrđeno je CdM-u.
"Iako u vrijeme pandemije, na ovogodišnji literarni konkurs posvećen velikom prosvetitelju, Svetom Savi, je stigao do sada najveći broj radova i najbolji kvalitet literarnih sastava, uz primjetno poboljšanje pravopisa srpskog jezika. Evidentno je da su djeca usvojila osnovna znanja o Svetom Savi i da se literarno težište pomjerilo sa biografskih podataka ka širim, slobodnijim temama", rekla je u našem programu Olivera Doklestić, predsjednica SPKD "Prosvjeta" koje je i organizator konkursa već deceniju i po .
Direktorat za vanredne situacije MUP-a apelovao na građane i ostale subjekte društva da svoje aktivnosti prilagode najavljenoj meterološkoj situaciji jer će do utorka,26. januara, područje Crne Gore biti pod uticajem ciklonske aktivnosti koja će usloviti nestabilne vremenske prilike.

Danas umjereno do potpuno oblačno vrijeme, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u višim planinskim predjelima, na sjeveru, u jutarnjim i noćnim satima sa snijegom. Znatno više padavina u popodnevnim satima i tokom noći, a mjestimično se očekuju umjerene do obilne količine. Vjetar umjeren...