35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sub
  26
  авг
  2017

  Predstava za djecu "Mali princ" Hercegnovsko pozorište

  20Ljetnja pozornica Tivat
Anketa

Da li biste prijavili neodgovornu osobu koja ne poštuje epidemiološke mjere?
27 votes
Reklame
Vijesti
Legendarni hrvatski trener i fudbaler, te bivši selektor naše fudbalske reprezentacije, Zlatko Cico Kranjčar, preminio je danas u Zagrebu, javio je Večernji list..
Opština Tivat i Sekretarijat za društvene djelatnosti pozivaju sve mlade ljude starosne dobi 13-29 godina da preuzmu svoju Evropsku omladinsku karticu (EYCA), koja im je dostupna potpuno besplatno.
Nerijetko se dešava da, uglavnom nepoznata lica kradu klupe i ostali parkovski mobilijar. Pored kradje dolazi i do skoro svakodnevnog oštećenja mobilijara,  što opet iziskuje stalne zamjene, kazao je šef Službe komunalija Miloš Tripinović.

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore izražava  najdublju sućut obitelji i najbližim suradnicima povodom iznenadnog odlaska dugogodišnjeg gradonačelnika Grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, koji će, uz sve što je učinio za Grad Zagreb, ostati zapamćen i među Hrvatima u Boki kotorskoj kao njihov veliki prijatelj....

Tivatska lokalna uprava (NP-BF-GB) imenovala je Patriciju Pobrić iz Kotora za vd menadžerku Opštine Tivat. Pobrić je na tu funkciju imenovana prije petnaestak dana-potrvđeno je iz Opštine Tivat.
Na predlog Instituta za javno zdravlje, Komisija za zaštitu stanovništva od bolesti COVID-19 usvojila je mjere koje stupaju na snagu sutra,1. marta i važe do 10. marta ove godine.
Aktivisti Crnogorskog društva za borbu protiv raka (CDPR) posjetili su  Dom zdravlja Tivat i tom prilikom direktorki dr Jasminki Anđelić uručili edukativni materijal „Vodič CDPR-a - Aktivan život kao prevencija raka”.