35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sub
  26
  авг
  2017

  Predstava za djecu "Mali princ" Hercegnovsko pozorište

  20Ljetnja pozornica Tivat
Anketa

Da li ovogodišnja turistička sezona ima šansu?
566 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Ministri zdravlja i ekonomije, dr Kenan Hrapović i Dragica Sekulić, potpisali su ugovor za izvođenje radova u Specijalnoj bolnici ''Dr Vaso Ćuković'' u Risnu, Specijalnoj bolnici za psihijatriju ''Dobrota'' u Kotoru, kao i Domu zdravlja Tivat u okviru druge faze projekta ''Energetska efikasnost u Crnoj Gori''.
U organizaciji Crnogorskog bućarskog saveza ovog vikenda počinje prva crnogorska liga za 2020. godinu, dok druga i treća liga počinju tokom sljedeće sedmice. Nakon skoro 3 mjeseca pauze i prekida Zimske lige, sjutra počinje takmičenje u prvoj ligi u kojoj titulu osvojenu prošle godine brani ekipa Vala iz Herceg Novog.
Takmičenje u Drugoj fudbalskoj ligi nastavlja se u nedjelju susretima 24. kola. Arsenal gostuje ekipi Drezge iz Pipera,
U nedjelju su na programu utakmice 26. kola Prve Telekom fudbalske lige. Grbalj u Donjoj Sutvari dočekuje OFK Titograd.
- Državna komisija za kontrolu javnih nabavki odbila je žalbu podgoričke kompanije ,,Tošković“ na odluku Opštine Tivat da izgradnja saobraćajnice MR2 do Luštice Bej bude dodijeljena firmi ,,Civil engineer“ za 1,15 miliona eura – piše “Pobjeda”.
Umjereno do pretežno oblačno sa kišom, mjestimično i pljuskovi i grmljavina. U južnim i centralnim predjelima se očekuje dosta padavina, naročito na jugozapadu i zapadu zemlje. Vjetar umjeren do jak, na udare i veoma jak, južni i jugoistočni, krajem dana u slabljenju. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12 do 21 stepen.
Tradicionalnia gastro-manifestacija P(i)jat od žućenice, 16. godinu za redom, organizovana je na nešto drugačiji način ali sa mnogo većom porukom.