35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pet
  25
  авг
  2017

  Sajam rukotvorina

  18-24Pine
Anketa

Da li ste za "zaključavanje" Crne Gore zbog epidemiološke situacije?
60 votes
Reklame
Vijesti
"Mislim da smo blizu zaključavanja iz razloga što imamo epidemiološke i druge podatke koji nam to govore već duži vremenski period", saopštio je u Bojama jutra na TV Vijesti državni sekretar Ministarstva zdravlja dr Borko Bajić.
Drage naše sugrađanke, u svoje lično i u ime Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Tivat čestitam vam 8. mart, Međunarodni dan žena - kaže se u čestitki Jovanke Laličić, predsjednice OO DPS TIvat.

Prema nezvaničnim informacijama došlo je do požara na stambenoj kući u Lepetanima, u Luci Stevovića. Prema riječima očevidaca, stub od struje varniči pa su preventivno isključili struju u naselju. Jedinice Službe zaštite su na terenu. Uskoro opširnije...

Udruženje boraca NOR-a i antifašista Tivat, dragim drugaricama i damama,diljem Crne Gore, čestita 8.mart,Međunarodni praznik žena, da ga proslave u dobrom zdravlju i raspoloženju, a da svi naredni u živoru, budu im ispunjeni pažnjom i ljubavlju-stoji u čestitki UBNOR-a koju potpisuje predjsednik Dragiša Ćosović. ...

Danas se obilježava Međunarodni dan žena – 8. mart. Slavi se  u znak sjećanja na demonstracije američkih radnica u Čikagu 1909. godine i njujorški marš više od 15.000 žena koje su tražile kraće radno vrijeme, bolje plate i pravo glasa. Ujedinjene nacije 8. mart su zvanično proglasile Međunarodnim danom žena 1975. Godine. Svim pripadnicama ljepšeg pola, Radio Tivat upućuje iskrene čestitke.