35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pon
  21
  авг
  2017

  Koncert Vlatko Stefanovski i Dragoljub Đuričić

  21,30Pine
Anketa

Da li Evropa putuje ne misleci na nas?
412 votes
Reklame
Vijesti
Predstavljanje Tivta i Boke kao jedriličarske destinacije krenulo je prirodno, proistekavši iz velikog entuzijazma i vrhunskih rezultata, koje na evropskoj i svjetskoj sceni postižu naši takmičari i njihovi treneri. Danas smo u situaciji da ugostimo međunarodna prvenstva, što nas čeka i ovog ljeta. Ali i da, zahvaljujući zaljubljenicima u vjetar koje okuplja Boka Surfing, pratimo trkalice s dalekih mora kakav je i australijski Skiff 18ft, koji ovih dana plijeni pažnju uzduž i poprijeko Tivatskog zaliva.

Klinički centar Crne Gore i u slučaju pogoršanja epidemiološke situacije u Crnoj Gori, ima dovoljno kapaciteta da zbrine sve hitne pacijente oboljele od koronavirusa, kazala je direktorica te zdravstvene ustanove Ljiljana Radulović. Ona je za Novu M saopštila da Klinički raspolaže sa 774 kovid kreveta, a...

Na svojoj prvoj sjednici, novoformirani Upravni odbor Dnevnog centra za  djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju – Tivat, danas je donio odluku, kojom se Snežana Matijević razrješava dužnosti direktorice ove javne ustanove. Dr Matijević je  podnijela ostavku 8. februara, u kojoj navodi da...

Tivatski osnovci suočavaju se u ovoj haotičnoj školskoj godini sa stalnim promjenama režima nastave, što posebno pogađa mališane iz marginalizovanih grupa. Učenici sa Lovanje nisu bili u mogućnosti da prisustvuju nastavi u učionici na početku polugodišta, je im nije bio obezbijeđen prevoz. Onlajn nastava većini,...

Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana avršile analizu i Institutu dostavile rezultate za 2281 uzorak na novi koronavirus.
Februar je mjesec karnevala i maškara, a ove godine u našem gradu te manifestacije će se održati u redukovanom obliku  iz opravdanih i svima poznatih razloga. Pomorski muzej je odlučio da objavi u digitalnoj formi izdanja„Karampane“ humorističkog lista,štampanog u perioduod 1926. do 1987. godine, a koji se čuva u muzejskoj biblioteci, kaže se u saopštenju Pomorskog muzeja CrneGore.
Tokom proteklih desetak dana, predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić održao je više sastanaka sa predstavnicima preduzetnika, ugostitelja i privrednih lica pogođenih epidemiološkim mjerama, odnosno zatvaranjem u cilju prevencije širenja virusa Kovid19. Kako su svi ukazali, generalne mjere, odnosno one donesene na državnom nivou, kao i posebne mjere za Herceg Novi od 24. februara, znatno su uticale na njihovu likvidnost, a samim tim i na gubitak radnih mjesta.
Voz 671 je krenuo je iz Beograda ka Baru 27. februara 1993. godine. Na železničkoj stanici Štrpce dočekala ga je srpska oružana formacija predvođena sada haškim optuženikom Milanom Lukićem, uz pomoć policije koja je bila u vozu, i iz njega odvela 19 civila  u nepoznatom pravcu - 18 Muslimana i jednog Hrvata,kaže se u saopštenju Centra za žensko i mirovno obrazovanje "Anima".
Na magistralnom putu kroz Tivat, u Kalimanju, sinoć prije 21 sat, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je teže povrijeđen pješak, B.F. 34 godine, albanski državljanin.
Turistička organizacija Tivat i PRÁTTO Consulting d.o.o. organizuju vebinar 3.marta od 10 do 11 sati na temu "Oporavak odgovorno: zašto i kako" (Recovering Responsibly: the Why and the How).