35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Uto
  15
  авг
  2017

  Film "Mame u provodu"

  21,30Velika sala Centra za kulturu Tivat
Anketa

Da li ste za "zaključavanje" Crne Gore zbog epidemiološke situacije?
203 votes
Reklame
Vijesti

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović i državni sekretar Borko Bajić dočekali su jutros na podgoričkom aerodromu kontingent od 2.000 doza Sputnjik V vakcine, pišu Vijesti. Ovo je drugi dio donacije koju je Srbija uputila Crnoj Gori. Prvi dio donacije Srbije sa 2.000 doza Sputnjik V vakcine...

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović i državni sekretar Borko Bajić su jutros na podgoričkom aerodromu dočekali drugi kontingent od 2000 doza Sputnjik V vakcine protiv koronavirusa iz donacije Srbije Crnoj Gori.

Iz tivatskog Doma zdravlja apeluju na pacijente da Dječji dispanzer zovu na novi broj telefona: 067 059 948. Stari telefon trenutno je neispravan. Radno vrijeme dispanzera je od 7-14 i od 15-19 sati, a pregledi se zakazuju....

U Crnoj Gori je na kraju februara bilo 52,44 hiljade nezaposlenih, skoro 11 odsto više nego u januaru, govore podaci Zavoda za zapošljavanje (ZZZ).
Crnogorski Telekom od danas izdaje kvalifikovane sertifikate za napredni elektronski pečat ili potpis, koji se koriste u procesu elektronske fiskalizacije i neophodni su svakoj kompaniji koja izdaje račune u Crnoj Gori.
Viši zvaničnik Svjetske zdravstvene organizacije za hitne slučajeve, Majkl Rajan, izjavio je da takozvani "vakcina pasoši" ne bi trebalo da se uvode iz više razloga, uključujući i činjenicu da vakcine protiv korona virusa nijesu podjednako dostupne svima u svijetu.

Pretežno oblačno, povremeno kiša, pljuskovi, moguća i grmljavina, na sjeveru, u višim predjelima snijeg a u nižim snijeg i kiša. Sniježne padavine očekuju se ponegdje i višim centralnim predjelima. Intenzivnije padavine očekuju se u kasnim popodnevnim satima i tokom noći, ponegdje obilnije količine. Vjetar umjeren,...

Prosječna zarada (bruto) u januaru ove godine u Crnoj Gori iznosila je 791 euro, dok je prosječna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 530 eura, saopšteno je danas iz Uprave za statistiku MONSTAT.