35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pet
  04
  авг
  2017

  Pozorišna predstava "Tre sorele"

  21Atrijum Buća
Anketa

Da li ste se vec odlučili za koga cete glasati na avgustovskim izborima?
193 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Hrvatska građanska inicijativa danas je Državnoj izbornoj komisiji u Podgorici predala izbornu listu za izbor poslanika u Skupštini Crne Gore pod nazivom „HGI. Svim srcem za Crnu Goru!“-saopšteno je iz ove stranke.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 456 uzoraka na novi koronavirus, među kojima je otkriveno 60 novopozitivnih slučajeva infekcije.Nijedan slučaj nije iz Tivta.
Opština Tivat je protekle četiri godine (2016-2020) intezivno ulagala u oblast obrazovanja, pružajući potrebnu podršku osnovnim i srednjim školama, ali i predškolskim ustanovama koje rade na teritoriji Tivta - saopšteno je iz Opštine Tivat.
Genomičar, profesor molekularne biologije na Univerzitetu u Španiji i Kanadi i gostujući profesor na beogradskom fakultetu Miodrag Grbić, gostujući u Radio Suncobranu upoznao nas je sa arheološkim istraživanjima, čime se trenutno bavi u Boki.Grbić se osvrnuo i na pandemiju virusa koja je paralizovala cijeli svijet.

Predstavnici tivatske lokalne uprave juče su poljoprivrednim proizvođačima sa teritorije opštine Tivat predstavili do sada usvojene i predložene ekonomske mjere koje za cilj imaju podršku privredi i građanimaTivta. Sekretar Sekretarijata za turizam i preduzetništvo Petar Vujović, prisutnima je prezentovao opštinske ali i mjere iz III...

Omogućavanje dolazaka turistima iz Rusije i Azerbejdžana, uz skoro uspostavljanje avio-saobraćaja, moglo bi pokrenuti turistički promet sa tih tržišta i ublažiti posljedice po turističku privredu usljed pandemije virusa korona, uvjerena je direktorica Nacionalne turističke organizacije (NTO) Željka Radak Kukavičić.