35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Ned
  01
  авг
  2021

  Stand Up veče sa Majom Šarenac - Odbrojavanje

  21hScena Atrijum Buća
Anketa

Da li su nove mjere adekvatne trenutnoj epidemiološkoj situaciji?
381 votes
Reklame
Vijesti
Porto Montenegro Jahting Klub će sjutra u saradnji sa kompanijom Dnevni čarter, organizovati dobrotvornu regatu u cilju skupljanja pomoći za Crveni Krst Tivat. Sakupljena sredstva su prevashodno namijenjena ugroženim porodicama kojih je u ovom trenutku preko 160 u opštini Tivat.
Treći Luštica Bay porodični akvatlon, sportski porodični izazov za sve generacije održaće se sjutra u zalivu Trašte i na lukobranima u Luštica Bay marini.

U Crnoj Gori su tokom posljednja 24 sata registrovana 643 nova slučaja koronavirusa. U istom periodu još 10 osoba preminulo je od posljedica izazvanih koronavirusom. U Tivtu je 10 novoinficiranih a ukupno aktivnih slučajeva 148. Preminuli su bili iz sljedećih opština: Podgorica (3), Ulcinj (2), Nikšić...

Akcija čišćenja koja je bila planirana za sjutra u okviru Evropske nedjelje mobilnosti otkazana je zbog najavljenih loših vremenskih uslova.
Tivat je uvršten u top 10 najboljih MTLG destinacija (u kategoriji M) u 2021. godini. Kategorija M odnosi se na destinacije koje mogu ugostititi do 1.200 učesnika kongresa. U top 10 u ovoj kategoriji Tivat je jedina destinacija iz Crne Gore sa ocjenom 4.04/5. Pored Tivta u M kategoriji za 2021. godinu su se našle i sljedeće prestižne destinacije: u Hrvatskoj (Dubrovnik, Split, Rovinj, Opatija i Šibenik), u Sloveniji (Portorož i Bled) i u Austriji (Salfelden, Schladming, Klagenfurt i Vila).
Na društvenoj mreži Instagram, popularna stranica Podgorički vremeplov objavila je fotografiju na kojoj je flaša. Ne bi to ni bilo interesantno da se u flaši koja je nađena da pluta u Dobroj Luci na Luštici, nije nalazilo 100 eura.
U sklopu manifesticije Evropska nedjelja mobilnosti, kompanija Imlek je donirala dvije samouslužne servis stanice za bicikle građanima Tivta. Službenici Komunalnog preduzeća danas su ove stanice postavili na dvije lokacije, jednu pored zgrade Opštine i drugu pored punkta Turističke organizacije Tivat u Donjoj Lastvi. Biciklisti će od sada moći na ovim lokacijama da pumpaju gume, provjere ispravnost bicikla i izvrše manje popravke.
Sekretarijat za privredu Opštine Tivat i Direkcija za investicije obavještavaju javnost da će, na osnovu Rješenja br. 10-341/21-UPI-716/1 od 17.09.2021. godine, doći do potpune obustave saobraćaja na saobraćajnici MR1, na dijelu od kružnog toka u Đuraševićima do raskrsnice sa Plavim Horizontima, radi izgradnje kružnog toka.