35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  10
  јун
  2021

  Izložba Aleksandre Kokotović

  8:00 pmJU Muzej i galerija Tivat
Anketa

Da li treba organizovati maturske večeri?
399 votes
Reklame
Vijesti
Na međunarodnom turniru u rukometu koji je održan juče u Trebinju, rukometaši Partizana 1949 , godište 2008 i mlađi zauzeli su sjajno treće mjesto.

Laboratorije IJZ, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1430 uzorka. Ukupno je dijagnoszifikano 28 novih slučajeva , u Tivtu nijedan. Ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom u Crnoj Gori...

Stručnjaci Svjetske zdravstvene organizacije i njemačkog Instituta Robert Koh edukovali su tim Mikrobiološke laboratorije Doma zdravlja Kotor, kako bi PCR testom u realno vrijeme mogla da se izvrši detekcija određenih mutacija virusa.
Prijatelj i član JK Delfin, profesionalni fotograf i profesor fotografije Duško Miljanić, svakodnevno je u regatnom polju u uvali Trašte i bilježi kadrove sa Otvorenog prvenstva Evrope u jedrenju za olimpijske klase do 21 godine, koje je okupilo 128 takmičara iz 29 zemalja Evrope i svijeta. Pogledajte kako je protekao 12.jun, drugi dan kvalifikacija.

Svim Tivćankama i Tivćanima od srca čestitamo sveca zaštitnika našeg grada Svetog Antona Padovanskog. Ovaj svetac prepoznatljiv po tome da pomaže da se pronađu izgubljeni ljudi i stvari, zaštitnik potlačenih i siromašnih simbol je i prošlog , ali i sadašnjeg vremena. Sa iskrenom željom da u domove...

NVO „Veritas“ CG je Udruženje žena oboljelih i liječenih od karcinoma. Osnovano je u decembru 2019 kao humanitarna, dobrovoljna, nevladina i neprofitna organizacija. Cilj je pružanje psihološke i psihosocijalne podrške ženama oboljelim od malignih bolesti.

Na vakcinalnom punktu u Domu zdravlja Tivat moguće je vakcinisati se i u danima vikenda- subotom i nedjeljom od 8 do 14 sati, obavještavaju iz tivatske javno-zdravstvene ustanove....

Dragim sugrađanima čestitamo dan Svetog Antona Padovanskog, sveca zaštitnika Tivta. Bez obzira na vjeroispovjest, Tivćani Svetog Antona, kao patrona, zaštitnika mjesta, slave od 18.vijeka.