35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sub
  21
  нов
  2020

  OBNOR: Polaganje vijenaca na spomenik palim rodoljubima

  9Spoemnik kod stare škole
Anketa

Jedete li jednom sedmično ribu?
374 votes
Reklame
Vijesti
Košarkaška reprezentacija Crne Gore savladala je u Pou Njemačku 80-74 u utakmici trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg presjeka završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1510 uzoraka na novi koronavirus među kojima je ukupno registrovano 520 novopozitivnih.
Sekretarijat za  uređenje prostora obavještava zainteresovanu javnost da je nosilac projekta, „Centurion Investment & Development“ doo iz Bara, Bulevar Revolucije 1 B4, podnio zahtjev za davanje saglasnosti na elaborat o procjeni uticaja na životnu sredinu za objekat mješovite namjene apartmansko-poslovni kompleks, na urbanističkim parcelama UP 2-5, UP 2-6 i UP 2-7, u zahvatu Izmjena i dopuna Državne studije lokacije „Arsenal“, opština Tivat.
Nakon urgencije građana i reakcije Radio Tivta, službenici Opštine Tivat juče su nakon više pokušaja stupili u kontakt sa naručiocem- Regionalnim vodovodom, kao i izvođačem radova na polaganju cjevovoda duž Jadranske magistrale u Tivtu- Indel Engineer, te uspjeli da obezbijede da se za pješake potpuno prekinuta saobraćajnica učini bar djelimično sigurnijom. Preko kopa je postavljen drveni most, te je trasa kojom pješaci moraju hodati po suženoj jednoj kolovoznoj traci, smanjen za nekoliko desetina metara.
Obrazovni sistem biće bogatiji za 30 novih školskih autobusa, odnosno kombi-vozila, za čiju nabavku je danas u prostorijama Ministarstva prosvjete potpisan Ugovor između Uprave za imovinu, koja je nadležna za sprovođenje postupka nabavke vozila i Konzorcijuma S leasing, Efel Motors doo, Ben-Kov doo i Osmanagić CO doo.
NVO “Književna omladina Tivta” započela je projekat „Ne stavljaj pod tepih“ koji je se bavi vršnjačkim nasiljem.