35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  29
  окт
  2020
  Pet
  30
  окт
  2020

  Porodični film "Lesi"

  18hVelika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li nam zbog epidemije treba ponovo mjera "zaključavanja"?
184 votes
Reklame
Vijesti
Prvi ekološki hakaton u Crnoj Gori koji je organizovala NVO „Gnijezdo“ pod pokroviteljstvom EU održan je posljednjeg vikenda u novembru. Takmičenje je organizovano online, putem Zoom platforme za učesnike, žiri i mentore, dok je javnost mogla da prati program uživo preko društvenih mreža.
Iz uprave Opšte bolnice Kotor obavještavaju rodbinu pacijenata koji se u ovoj ustanovi liječe od korona virusa, da se o njihovom zdravstvenom stanju mogu informisati svakog radnog dana od 13 do 14 sati.
Sanitarna inspekcija ne može da kontroliše deset hiljada zaraženih, jer ima ukupno 30 inspektora sa kolegama na graničnim prelazima, a građani se žale da im kasne rješenja o samoizolaciji, saopštila je glavna zdravstveno sanitarna inspektorka Višnja Orban.
Pretežno sunčano, krajem dana i tokom noći povećanje oblačnosti. Jutro hladno, u većini kontinentalnih predjela umjeren do jak mraz. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, prijepodne na jugoistoku pojačan sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 5 do 14 stepeni.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od posljednjeg presjeka završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1.233 uzoraka na novi koronavirus među kojima je ukupno registrovano 384 novopozitivnih.
Predstavnice Instituta za biologiju mora Univerziteta Crne Gore, Dr Dragana Drakulović i Dr Slavica Petović učestvovale su prošle nedjelje na četvrtom online sastanku partnera TUNE UP projekta: Unapređivanje više nivoa upravljanja u cilju usklađivanja zaštite biodiverziteta morskih područja (Promoting multilevel governance for tuning up biodiversity protection in marine areas). Sastanak je organizovao jedan od projektnih partnera, FAMP- Andaluzijska federacija gradova i provincija.
Košarkaši Teoda putuju danas za Bugarsku gdje će odigrati dvije utakmice u okviru Balkanske košarkaške lige.
Iz našeg malog mista – radničke nikšićke kolonije, crno-bijela TV slika ,,Velog mista“Miljenka Smoje i u njemu veličanstvenog Strikana djelovaše nekom neobičnom bajkom pomoću koje nam se približi jedno vrijeme, događaji, istorija, kultura i ljudi - piše u utorskom tekstu sjećanja na velikog Strikana – Špira Guberinu crnogorski publicista Željko Rutović.