35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Ned
  11
  окт
  2020

  Fudbal: Arsenal - Ibar (Druga Amplitudo liga)

  15Stadion Arsenala u parku
Anketa

Da li su nove mjere adekvatne trenutnoj epidemiološkoj situaciji?
469 votes
Reklame
Vijesti

U Crnoj Gori je tokom posljednja 24 sata registrovano 600 novih slučajeva koronavirusa, od čega u Tivtu 14.. U istom periodu 7 osoba preminulo je od posljedica izazvanih koronavirusom.

Predsjednik SO Tivat dr Andrija Petković prisustvovao je svečanoj sjednici SO Nikšić, održanoj u sklopu proslave Dana ovog grada i 77 godina od Oslobođenja.
Tivatska sopranistica, Antonia Vučinović, održaće večeras u 20.30 u amfiteatru Marina naselja Luštica Bay solistički koncert i onuditi arije iz najčuvenijih opera koja su odavno izašle van okvira teatra i postale poznate među najširom publikom. Posjetioci će imati priliku da čuju prave dragulje italijanske, ruske i njemačke vokalne muzike u izvođenju mlade talentovane operske dive Antonie Vučinović, uz klavirsku pratnju Alekseja Molčanova, te čelistkinje Ane Dulović, kao specijalne gošće koncerta.

U Tivtu je, prema podacima TO Tivat, juče boravilo 4622 gostiju, 16% više nego 2019. U hotelima je 568 turista, a u privatnom smještaju 4026 gostiju - 28% više u odnosu na 2019, dok je u odmaralištima 28 gostiju. Foto: Miko Photography...

Tivćaninu Vladimiru Španoviću, koji je najveći poljoprivredni proizvođač našeg kraja u Đuraševića polju, na lokalitetu Lokve, jutrošnje nevrijeme je sravnilo sa zemljom 1000m2 pod povrćem i voćem.
Nevrijeme koje je jutros pogodilo Tivat, a posebno Krtole, nezapamćeno je među starijim mještanima. Kako kažu grad od 7cm do sad nijesu gledali a padao je velikom brzinom.
Jutrošnje kratkotrajno, ali jako nevrijeme sa kišom i velikim gradom je stvorilo puno problema u našoj opštini. Jedno stablo je palo u selu prema Brdima te je put neko vrijeme bio zatvoren, puno kablova javne rasvjete je otkinuto, dva bilborda na magistrali i kod plažnog bara Movida su pala, a kompletan grad je pod pijeskom i sitnim lišćem.