35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Uto
  30
  јун
  2020

  Sjednica Skupštine opštine Tivat

  10Skupštinska sala
Anketa

Da li cete izaci na avgustovske izbore?
365 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Oko 10.000 poreskih obveznika odgodilo je naplatu prispjelih obaveze u ukupnom iznosu od 45 miliona eura, kazala je Milica Vuletić iz Poreske uprave.
Glen Fabri, dobitnik nagrade Ajzner najvećeg priznanja u svijetu stripa, svojevrsnog "Oskara" devete umjetnosti, legendarni britanski autor najpoznatiji po svojim realističnim naslovnicama za serijale "Propovjednik" i "Helblejzer"- novi je potvrđeni specijalni gost 14. izdanja Hercegnovskog strip festivala, koji će se održati od 5. do 9. septembra, najavljuju organizatori.
Crnogorski elektrodistributivni sistem danas će izvoditi radove za kvalitetnije i sigurnije napajanje električnom energijom u više opština. Zbog toga potrošači u pojedinim naseljima po nekoliko sati neće imati struju.

Pretežno sunčano i toplo. Na sjeveru tokom jutra po kotlinama magla ili sumaglica. Vjetar slab do umjeren, uglavniom, južni i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha 36 stepeni. Prognoza za pomorce SINOPTIČKA SITUACIJA: Vazdušni pritisak malo povišen. PROGNOZA VREMENA ZA JUŽNI JADRAN ZA NAREDNA 24 ČASA: Vjetar uglavnom, SZ i...

Osobe u samoizolaciji koje nemaju mogućnost da obezbijede snabdijevanje namirnicima i drugim potrepštinama, mogu se, počev od DANAS, za podršku obratiti Volonterskom timu OTZS.

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT), predstavnici državnih institucija i nevladinih organizacija koje se bave izbornim procesom saglasili su se na današnjem sastanku da udruže napore u pronalaženju odgovora na sve izazove koje donosi izborni proces u situaciji proširene infekcije koronavirusom.