35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sre
  19
  феб
  2020

  Premijera predstave „Nasljeđujmo to načelo što daše nama djedovi“ (Amatersko pozorište HNVCG)

  20Velika sala Centra za kulturu Tivat
Anketa

Da li ste zadovoljni mjerama Opstine Tivat za podršku privredi i gradjanima Tivta?
455 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti

U saradnii sa Nacionalnom Turističkom, Turistička organizacija Tivta će od naredne sedmice krenuti u realizaciju kampanje za domaće tržište pod nazivom „Ljetujte doma“.  Uz tu u pripremi je i kampanja za zemlje regiona i druge međunarodne destinacije koje se budu prve otvarale prema Crnoj Gori,...

Elektronski upis u sistem obrazovanja ne bi trebalo da obeshrabri pripadnike RE populacije, jer je obezbijeđena podrška pri upisu, kroz pomoć koju će pružati obrazovni sistem, odnosno saradnici u socijalnoj inkluziji, nevladine organizacije koje se bave pitanjima pripadnika romske i egipćanske populacije.
Na podgorički aerodrom jutros je sletio je avion koji je sa Barbadosa doveo 143 crnogorska pomoraca, članova posada kruzeras kompanije “Royal Carebbean”.
Nakon pauze, izazvane koronavirusom, u subotu se, utakmicama 24. kola, nastavlja prvenstvo u Prvoj fudbalskoj ligi
Grupa crnogorskih pomoraca koji su prije tri dana stigli u Crnu Goru, nakon 72 dana provedena u brodskom karantinu, ogorčeni su što im je određena mjera još 14 dana karantina u Institutu „Igalo“. Traže da im se ta mjera ukine i, ako je potrebno, preinači u mjeru samoizolacije.