35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  23
  јан
  2020
  Sub
  25
  јан
  2020

  Crtani film "Vrijeme je za sankanje" 2D

  18hVelika sala CZK
Anketa

Da li su nove mjere adekvatne trenutnoj epidemiološkoj situaciji?
478 votes
Reklame
Vijesti
U prijateljskoj rukometnoj utakmici Partizan je veceras u SD Župa savladao Mornar 7 iz Bara sa 25-22.

U Crnoj Gori je tokom posljednja 24 sata registrovano 600 novih slučajeva koronavirusa, od čega u Tivtu 14.. U istom periodu 7 osoba preminulo je od posljedica izazvanih koronavirusom.

Predsjednik SO Tivat dr Andrija Petković prisustvovao je svečanoj sjednici SO Nikšić, održanoj u sklopu proslave Dana ovog grada i 77 godina od Oslobođenja.
Tivatska sopranistica, Antonia Vučinović, održaće večeras u 20.30 u amfiteatru Marina naselja Luštica Bay solistički koncert i onuditi arije iz najčuvenijih opera koja su odavno izašle van okvira teatra i postale poznate među najširom publikom. Posjetioci će imati priliku da čuju prave dragulje italijanske, ruske i njemačke vokalne muzike u izvođenju mlade talentovane operske dive Antonie Vučinović, uz klavirsku pratnju Alekseja Molčanova, te čelistkinje Ane Dulović, kao specijalne gošće koncerta.

U Tivtu je, prema podacima TO Tivat, juče boravilo 4622 gostiju, 16% više nego 2019. U hotelima je 568 turista, a u privatnom smještaju 4026 gostiju - 28% više u odnosu na 2019, dok je u odmaralištima 28 gostiju. Foto: Miko Photography...

Tivćaninu Vladimiru Španoviću, koji je najveći poljoprivredni proizvođač našeg kraja u Đuraševića polju, na lokalitetu Lokve, jutrošnje nevrijeme je sravnilo sa zemljom 1000m2 pod povrćem i voćem.
Nevrijeme koje je jutros pogodilo Tivat, a posebno Krtole, nezapamćeno je među starijim mještanima. Kako kažu grad od 7cm do sad nijesu gledali a padao je velikom brzinom.
Jutrošnje kratkotrajno, ali jako nevrijeme sa kišom i velikim gradom je stvorilo puno problema u našoj opštini. Jedno stablo je palo u selu prema Brdima te je put neko vrijeme bio zatvoren, puno kablova javne rasvjete je otkinuto, dva bilborda na magistrali i kod plažnog bara Movida su pala, a kompletan grad je pod pijeskom i sitnim lišćem.