35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Uto
  14
  јан
  2020

  Film: One su bombe

  18Velika sala Centra za kulturu Tivat
Anketa

Da li cete izaci na avgustovske izbore?
264 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Roditelju, staratelju, hranitelju, usvojitelju ili samohranom roditelju djeteta predškolskog uzrasta obezbjeđuje se pravo na plaćeno odsustvo sa rada, odlučilo je danas Nacionalno koordinaciono tijelo na osnovu saglasnosti većine članova, piše CDM Portal.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje su u poslednja 24 časa završile PCR analizu 445 uzorka na novi koronavirus, među kojima je 66 rezultata bilo pozitivno. Tri slucaja su iz Tivta.
Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore održao je danas vanrednu sjednicu na kojoj je odlučeno da se, zbog korona virusa, prekine fudbalsko prvenstvo.

Dosadašnjim radom, Opštinski tim za zaštitu i spašavanje je obezbijedio visok stepen primjene mjera za suzbijanje koronavirusa u Tivtu, kao i uslove za nesmetano funkcionisanje stanovništva i gostiju tokom ljetnje sezone, ocijenjeno je na današnjem sastanku Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje koji je vodio...

Službenici Komunalne policije i Uprava za inspekcijske poslove Opštine Tivat, revnosno sprovode inspekcijski nadzor i kontrolu primjene preporuka i mjera Nacionalnog koordinacionog tijela, te odredbi Zakona o dopuni Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti - saopšteno je iz Opštine Tivat.
Zbog epidemiološke situacije u Crnoj Gori, biće uvedena mjera obavezne samoizolacije od 14 dana za sve građane Crne Gore koji budu ulazili u Srbiju, potvrđeno je Tanjugu iz kabineta srpske premijerke.

Turistička organizacija opštine Tivat proteklog vikenda ugostila je slovenačkog novinara Igora Fabjana. Organizator ovog putovanja je Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, koja je posjetu realizovala u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama. Poznati slovenački novinar boravio je u Crnoj Gori od 3. do 7. jula, gdje je...