35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pon
  30
  дец
  2019

  Koncert Željka Bebeka

  21,30Pine
Anketa

Da li ovogodišnja turistička sezona ima šansu?
349 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
I Tivćani su sa radošću dočekali kraj epidemije u Crnoj Gori. Ali, mišljenja su podjeljena, barem sudeći po našoj anketi.
U susret 5. junu Svjetskom danu zaštite životne redine, Dječiji savez Tivta i Modni klub “Da Qui” priređuju danas u 10 sati akciju sađenja u Malom gradskom parku. Biće to još jedna u nizu ekoloških akcija koju ove dvije NVO priređuju dugi niz godina u okviru kojih nabavljaju i kupuju sadnice i poklanjaju ih javnim površinama u gradu, utičući tako na podizanje ekološke svijesti djece i mladih.
NKT je odlučilo da pomorci koji ulaze iz zemalja stope aktivnih slučajeva MANJE od 25/100K NE MORAJU po dolasku u CG u karantin niti u samoizolaciju.
Nakon pauze izazvane koronavirusom, danas se nastavlja takmičenje u Drugoj fudbalskoj ligi susretima 23. kola. Arsenal u Tivtu od 17,30 dočekuje cetinjski Lovćen.
U Prvoj fudbalskoj ligi danas su na programu utakmice 25. kola. Fudbaleri Grblja od 18 sati dočekuju Zetu.
Upis učenika u srednje škole u Crnoj Gori počeće 29. juna elektronskim putem, a mjesta ima za 8.000 učenika.
Prijepodne pretežno ili djelimično sunčano, a poslijepodne promjenljivo oblačno, u kontinentalnim predjelima ponegdje uz kišu ili pljusak sa grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južni i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 13 do 26 stepeni.
JU Dom starih Grabovac obavještava da će od 3. juna  organizovati posjete pod nadzorom u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje.