35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Uto
  17
  дец
  2019

  Predstava za djecu: Princeza i žaba (Teatar 303)

  18Velika sala Centra za kulturu Tivat
Anketa

Da li je Novak Djokovic najbolji teniser svih vremena?
762 votes
Reklame
Vijesti

U prostorijama Crvenog krsta Tivat dinoć je održan sasatanak Upravnog odbora. U 2021 konsultacije i sastanci održavani su isključivo online

Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore savlada je Grčku 70:55, na startu Evropskog prvenstva u Francuskoj i Španiji.
Najuspješnijim učesnicima likovnog konkursa "Zajedrimo zajedno," koji je u okviru obilježavanja 70. godina JK Delfin za tivatske osnovce raspisala Opština Tivat, danas su u Multimedijalnoj sali opštinske zgrade uručene nagrade koje su obezbijedili Sekretarijat za društvene djelatnosti i jedriličarski klub.
Laboratorije IJZ Crne Gore, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1345 uzoraka.Ukupno je dijagnostikovano 19 novopozitivnih slučajeva infekcije SARS-CoV-2 iz , iz Tivta 2.
U multimedijalnoj sali Opštine Tivat danas su uručene nagrade dobitnicima diplome “Luča”, đacima generacije tivatskih škola i osvajačima nagrada na državnim takmičenjima znanja.
Hroničar sa Njeguša Lazar Božović u današnjem izdanju emisije Radio Suncobran predstavio je knjige ,,Zapisi sa Njeguša” i ,,Zrnca iz prošlosti Njeguša“. ,,Zapisi sa Njeguša” promovisani su 22. maja ispred dvorca Kralja Nikole uz prisustvo oko stotinu ljudi. Draž knjige je, između ostalog, u brojnim i autentičnim fotografijama iz prošlosti Njeguša, Lovćena i okoline.
U akvatorijumu zaliva Trašte juče je završeno Otvoreno prvenstvo Evrope u olimpijskim klasama do 21 godine, najveće takmičenje u istoriji crnogorskog jedrenja, koje je okupilo 128 jedriličara iz 29 zemalja Evrope i svijeta.  Najboljim mladim jedriličarima Evrope sinoć su uručene nagrade na ceremoniji upriličenoj u amfiteatru naselja Luštica Bay.
Promocija knjige "Istorijski spisi i dokumenta kao dokaz suživota u Crnoj Gori od 1912-1945 godine“, autora Denisa Martinovića, održana je sinoć u Kući Rista Ratkovića u Bijelom Polju.