35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Ned
  08
  дец
  2019

  Novogodišnji bazar NVO Harlekin

  11hPine
Anketa

Živite li od plate?
509 votes
Reklame
Vijesti
Rukometaši tivatskog Partizana 1949 savladali su Sutjesku u Nikšiću sa 33-26 u r. kolu Prve muške rukometne lige.
Fudbaleri Orjena iz Zelenike savladali su danas u Tivtu Slogu iz Radovića sa 3-1 u 5. kolu Udruženja klubova "jug".

Prvi susret sa Kinom naš sugrađanin Vatroslav Belan je imao 2009 godine kada biva imenovan za direktora paviljona Crne Gore na Svjetskoj izložbi „Šangaj 2010“. Gotovo polovinu radnog vijeka proveo je u toj zemlji pa je nakon Šangaja i kraćeg boravka u Crnoj Gori postao...

Dan borbe protiv siromaštva u Crnoj Gori se i ove godine obilježava bez preciznih podataka o broju siromašnih i onih koji ne mogu da zadovolje ni osnovne egzistencijalne potrebe, kao ni podataka o broju beskućnika ili osoba koje nemaju adekvatno stanovanje niti pristup osnovnoj infrastrukturi i servisima kao što su voda, grijanje, sanitarije i struja, kao ni o broju onih koji žive u prenatrpanim i strukturno nebezbjednim stanovima, saopštili su danas iz Akcije za ljudska prava.
Međunarodni dan borbe protiv siromaštva obilježava se svakog  17.oktobra od 1987. godine, kada se na otkrivanju spomenika u Parizu, u čast žrtava ekstremnog siromaštva, nasilja i gladi, okupilo oko 100.000 ljudi. Cilj obilježavanja ovog datuma je širenje svijesti o potrebi iskorjenjivanja siromaštva u svijetu, saopštili su iz Banke Hrane.