35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pon
  02
  дец
  2019
  Sre
  04
  дец
  2019

  Crtani film "Zaleđeno kraljevstvo 2" 3D

  18hVelika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li ste zadovoljni mjerama Opstine Tivat za podršku privredi i gradjanima Tivta?
317 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Gradska galerija Kotor, nakon dvomjesečne pauze, nastavlja s realizacijom svog likovnog programa i to izložbom crteža Davida Gravesa iz Los Anđelesa večeras u 20 sati. Poštujući preporučene mjere zdravstvene zaštite, samo otvaranje izložbe će biti u galerijskom dvorištu, a posjetioci će moći da pogledaju eksponate u Galeriji poštujući propisanu fizičku distancu, saopšteno je iz kotorske Gradske galerije.
Crnogorski elektrodistributivni nastavlja izvođenje radova za kvalitetnije i sigurnije napajanje električnom energijom u više opština.
Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije obavijestio je juče kasno popodne Montenegro erlajnz da se suspenduje pravo slijetanja aviona crnogorske nacionalne avio-kompanije na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ – saopšteno je Pobjedi sinoć iz naše nacionalne avio-kompanije.
Uprava za inspekcijske poslove (UIP) organizovala je pojačan nadzor od 15. maja, od kada je na snazi novi set mjera NKT-a, koji se, između ostalog, posebno odnosi na ugostiteljstvo.
U južnim i centralnim predjelima malo do umjereno oblačno sa dosta sunčanih perioda i uglavnom suvo, a na sjeveru promjenljivo oblačno, povremeno sa kišom, ponegdje i grmljavinom. Vjetar mjestimično umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 10 do 26 stepeni.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje, od jučerašnjeg presjeka stanja, završile su analizu 148 uzorka među kojima nije bilo novih slučajeva infekcije Kovid19.
Crveni krst Crne Gore je od početka situacije sa koronavirusom širom Crne Gore, putem opštinskih organizacija, ukupno pomogao 35.132 socijalno ugrožene porodice.