35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Uto
  12
  нов
  2019
  Sre
  13
  нов
  2019

  Crtani film "Porodica Adams"

  18hVelika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li se bavite bastovanstvom?
98 votes
Reklame
Vijesti
Crnogorske košarkašice su poražene u osmini finala Eurobasketa od Španije sa 78-51.
FK Arsenal obavjestava fudbalsku javnost da ce iskusni fudbalski strucnjak Rajo Dragicevic voditi ekipu u narednoj sezoni.
Književnoj publici u Tivtu, u srijedu, 23.juna, svoju drugu knjigu “Mala Dolores” predstaviće Josip Tripović, književnik iz Herceg Novog. Promocija će se održati u Atrijumu ljetnjikovca Buća u Tivtu sa početkom u 21:00h, u organizaciji Centra za kulturu Tivat.
U Tivtu je danas vakcinisano ukupno 38 građana. Prvu dozu primila su dva naša sugrađanina, dok drugu njih 36.
Tivatsko Komunalno preduzeće u saradnji sa opštinskim Sekretarijatom za uređenje prostora organizuje akciju sakupljanja elektronskog i električnog otpada u periodu od 21. juna do 4. jula 2021. godine.
Turistička organizacija opštine Tivat sprovodi monitoring gostiju u registrovanim objektima na nedjeljnom nivou. Prema statističkim podacima u Tivtu je proteklog petka boravilo 2.960 gostiju, od čega su 130 domaći, a 2.830 strani gosti, što predstavlja 63% ostvarenog prometa iz istog perioda 2019. godine.

Crnogorski zlatni sportski tim tokom predstojećih ljetnjih Olimpijskih igara (OI) u Tokiju imaće i podršku kompanije Kodio doo iz Podgorice, jedne od najuspješnijih za razvoj digitalnih platformi u ovom dijelu Evrope.

U Crnoj Gori je od posljednjeg presjeka od ukupno 914 uzorka registrovano 17 novih slučajeva infekcije koronavirusom, od čega jedan u Tivtu. Smrtnih ishoda povezanih sa Kovid-a infekcijom nije bilo, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.

Treneri “Rebela” zadovoljni su debitantskim učešćem osmorice članova ovog tivatskog kluba u sinoćnjem prvom kolu MMA (Mixed Martial Arts – mješovite borilačke vještine) lige u Delta City-ju. Prvi MMA amaterski turnir u Crnoj Gori u 2021. organizovao je MMA tim Zabjelo. “Žestoke su bile pripreme, a...