35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  07
  нов
  2019
  Pet
  08
  нов
  2019

  Horor film "Dr.Sleep"

  20,30hVelika sala CZK
Anketa

Da li ste zadovoljni mjerama Opstine Tivat za podršku privredi i gradjanima Tivta?
327 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore pozvalo je sve zakupce/korisnike plaža i ugostiteljskih objekata u zoni morskog dobra, koji to do sada nijesu učinili, da zaključe anekse ugovora za ovu godinu i prepreme kupališta za posjetioce.
Gradska galerija Kotor, nakon dvomjesečne pauze, nastavlja s realizacijom svog likovnog programa i to izložbom crteža Davida Gravesa iz Los Anđelesa večeras u 20 sati. Poštujući preporučene mjere zdravstvene zaštite, samo otvaranje izložbe će biti u galerijskom dvorištu, a posjetioci će moći da pogledaju eksponate u Galeriji poštujući propisanu fizičku distancu, saopšteno je iz kotorske Gradske galerije.
Crnogorski elektrodistributivni nastavlja izvođenje radova za kvalitetnije i sigurnije napajanje električnom energijom u više opština.
Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije obavijestio je juče kasno popodne Montenegro erlajnz da se suspenduje pravo slijetanja aviona crnogorske nacionalne avio-kompanije na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ – saopšteno je Pobjedi sinoć iz naše nacionalne avio-kompanije.
Uprava za inspekcijske poslove (UIP) organizovala je pojačan nadzor od 15. maja, od kada je na snazi novi set mjera NKT-a, koji se, između ostalog, posebno odnosi na ugostiteljstvo.
U južnim i centralnim predjelima malo do umjereno oblačno sa dosta sunčanih perioda i uglavnom suvo, a na sjeveru promjenljivo oblačno, povremeno sa kišom, ponegdje i grmljavinom. Vjetar mjestimično umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 10 do 26 stepeni.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje, od jučerašnjeg presjeka stanja, završile su analizu 148 uzorka među kojima nije bilo novih slučajeva infekcije Kovid19.