35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  10
  окт
  2019

  Povratak starim igrama

  10 hLjetnja bašta Porto Montenegra
Anketa

Da li Crna Gora vodi dobru spoljnu politiku?
389 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti

Blagdan Velike Gospe, Marijino uznesenje na nebo, tradicionalno se obilježava u Boki 15. avgusta na otoku Gospa od Škrpjela, kada vjernici svih konfesija i drugi posjetioci stižu na ovo bokeljsko svetilište. Svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije biće proslavljena po župama i svetištima Kotorske biskupije. Na otoku...

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 494 uzorka na novi koronavirus, među kojima su otkrivena 73 novopozitivna slučaja infekcije.

Pješačka staza duga oko 700 metara, od marina naselja do uvale Oblatna i plaže Almara biće od danas nova atrakcija Luštice Bay namijenjena svim stanovnicima, gostima i posjetiocima.

Građanima Crne Gore za put u Srbiju od sjutra prestaju sve restrikcije, kazala je epidemiolog Darija Kisić Tepavčević nakon sjednice Kriznog štaba, javili su srpski mediji.
U okviru Purgatorija Centar za kulturu Tivat organizuje predstavljanje zbirke poezije Ferse arhitektice i pjesnikinje iz Tivta, Pauline Lanceroti. Pjesničko veče u atrijumu ljetnjikovca Buća zakazano je za subotu, 15.avgust, od 21 sat.
“Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo mogli da održimo pozorište u ovom periodu kada njega inače nema”, početne su riječi direktora tivatskog centra za kulturu, Nevena Staničića, na današnoj pres konferenciji povodom nove predstave “Druga strana vjetra” nastale u Tivtu u saradnji sa FDU  saCetinja.