35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Ned
  06
  окт
  2019
  Sre
  09
  окт
  2019

  Crtani film "Jeti- sniježni čovjek" 3D

  18hVelika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li cete izaci na avgustovske izbore?
84 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Šnjuri na 20 metara od kraja na Muo, jata sardela, hobotnice od kila koje se opuštaju u plićini, stotine kila cipola koje samo treba opasati, jedna prelijepa morska kornjača koja se baškari u Stolivu- da li su ovo direktni rezultati uticaja korona virusa na morski ekosistem ili je posrijedi prirodni ciklus uslovljen faktorima van uticaja čovjeka?

Porto Montenegro ljetnje igre za članove posade, održane su tokom proteklog vikenda – 10 timova sa jahti u tivatskoj marini i ljudi koji se bave ovom industrijom, učestvovalo je u ovom atraktivno osmišljenom sportsko-zabavnom događaju. Sportske igre i aktivnosti u marini, među kojima su jedrenje na...

Prema odluci Kriznog medicinskog štaba za suzbijanje korona virusa,specijalna bolnica “Vaso Ćuković” Risan,kao ustanova određena za zbrinjavanje kompletne neurohirurgije i ortopedije sa čitavog područja Crne Gore, zbog ograničenih kadrovskih kapaciteta i obimnosti posla, od 3.jula obavlja ambulatne specijalističke preglede, samo za hitne slučajeve.

Zbog građevinskih radova koji se izvode u ulici Staničića došlo je do oštećenja napojnog kabla za javnu rasvjetu, saopštili su iz Komuanalnog. Zbog toga će dio ulice biti bez rasvjete do završetka građevinskih radova i saniranja kvara. Iz Komuanlnog zahvaljuju na razumijevanju.  ...

Zaprašivanje komaraca  na području opštine Tivat zakazano je za sjutra (utorak, 7. jul), u periodu od 18h do 02h, u saradnji sa Institutom za javno zdravlje.