35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pon
  30
  сеп
  2019

  Program povodom Dana unutrašnjih poslova

  12-14Pine
Anketa

Maske u učionici?
236 votes

webcentar online shop

Vijesti

U Tivtu je trenutno 20 aktivnih slučajeva obolijevanja od korona virusa, 76 osoba se oporavilo od ove bolesti, dok su 3 osobe preminule, saopšteno je danas na sastanku Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, kojim je predsjedavao predsjednik Opštine Tivat dr Siniša Kusovac. “Pred nama je...

Nada Đurđić iz Operativnog štaba za inspekcijsku kontrolu gostujući u „Bojama jutra“ na TV Vijesti rekla je da je od petka uslijed pogoršane epidemiološke situacije pojačan inspekcijski nadzor kako na lokalnom tako i na državnom nivou.
Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe za avgust ove godine iznosila je 641,8 eura, saopštila je Uprava za statistiku Monstat.

Teniski turnir u organizaciji Tensikog kluba Igalo održan je za uzrast do 12 godina u konkurenciji djecaka i djevojcica. U konkurenciji djecaka dominacija clanova TK Teodo koji su osvojili prva tri mjesta i to 1. Aranitovic Ivan, 2. Golikov Artem , 3. Krstajić Vuk. Kod djevojcica...

Pred početak škole mnogi roditelji imaju dilemu zašto djeca moraju nositi maske i na časovima ako su već odvojena najmanje metar ili dva i ako u klupi sjedi jedno dijete. Pojedine NVO su pisale peticiju prema Ministarstvu prosvjete i Ministarstvu zdravlja tražeći da djeca na časovima ne nose maske. Institut za javno zdravlje pokrenuo je inicijativu „I znanje i zdravlje“ i na svom Instagram profilu redovno objavljuju odgovore na pitanja građana.
Tivćanin Jerko Garbin prije tri dana ostao je bez električne energije usled prekopavanja kanalizacije u naselju Gornja Lastva-Tomičići, kao i ostali mještani. Kako za naš radio ističe Garbin to i ne bio neki problem da nije na kraju samo on ostao “u mraku”.
Jesen će za stanovnike sjeverne Zemljine polulopte početi danas u 15 časova i 30 minuta. U tom trenutku se Sunce nalazi u ravni Zemljinog ekvatora, odnosno, prelazi sa sjeverne na južnu nebesku poluloptu.