35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Uto
  24
  сеп
  2019

  Baština u dječijim očima

  9,30Muzej i galerija Tivat
Anketa

Da li Crna Gora vodi dobru spoljnu politiku?
68 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Služba zaštite i spašavanja je danas u 12:09 sati dobila poziv o požaru na automobilu na Pakovu, ulica Ribarska. Na lice mjesta su odmah upućena tri vozila. Radilo se o požaru u poodmakloj fazi, gdje je došlo do spontanih eksplozija na vozilu, kazao je komandir SZS Zoran Barbić.
Kada se u Crnoj Gori u dnevnoj štampi i na elektroničkim medijima govori o lingvističkoj problematici, onda se taj govor najčešće svodi na rasprave koje se tiču dviju razinâ - kaže se u autorskom članku dr Miomira Abovića.
Žrijebanje za predsjednike biračkih odbora po biračkim mjestima izvršeno je danas u prostorijama Opštine Tivat. Sjednicom je predsjedavala predsjednica Marija Sijerković, a prisustvovali su i  predstavnici ovlašćene liste za posmatranje ENEMO, Dragan Nikodijević i Ion Ciobanu.
Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT) predložilo je da na političkim skupovima na otvorenom, odnosno zatvorenom prostoru, bude moguće okupljanje do 100, to jest 50 osoba, uz obavezno poštovanje epidemioloških mjera.

Obavještavam vas da XXXVI sjednica Skupštine opštine Tivat, koja je bila zakazana danas, nije održana zbog nedostatka kvoruma za rad, te ukazujem da je nastavak  sjednice zakazan za 11.08.2020 .godine sa početkom u 10:00 časova u Multimedijalnoj sali opštine Tivat, a sve u skladu sa Statutom i Poslovnikom - saopšteno je iz kabineta predsjednika Parlamenta Ivana Novosela.

Grbaljsko i Krtoljsko polje vjekovima su hranili Boku Kotorsku, a plodna zemlja ovoga kraja plaćala se zlatom i ljubomorno čuvala. Polje je tokom posljednjih decenija zapušteno i pretvoreno u industrijsku zonu, ali i dalje ima potencijala za proizvodnju visokokvalitetne organske hrane. Kad bi imao ko da kopa. Tivćanin Vladimir Španović, koji u svom posjedu nema niti jedan kvadrat obradive zemlje, danas je najveći poljoprivredni proizvođač našeg kraja. U Đuraševića polju, na lokalitetu Lokve, obrađuje 3000 kvadrata povrtnjaka i 4000 kvadrata voćnjaka.

Poštovane Bokeljke, Bokelji i prijatelji naše Boke, Da li znate da je 16. jula ove godine, koristeći korona paravan i bez mnogo pompe, Skupština Crne Gore usvojila Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o sigurnosti pomorske plovidbe? Posebnu pažnju treba obratiti na jedan član. Naime, u...

Sjednica Skupstine opštine Tivat danas nije održana, jer zbog nedovoljnog broja odbornika nije bilo kvoruma.