35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sre
  18
  сеп
  2019

  Film PREVARANTKINJE SA VOL STRITA

  21hVelika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li treba organizovati maturske večeri?
399 votes
Reklame
Vijesti
Srpski teniser Novak Đoković drugi put u karijeri osvojio je Rolan Garos, pošto je u finalu savladao Grka Stefanosa Cicipasa sa 3:2 u setovima (6:7, 2:6, 6:3, 6:2: 6:4).
Na međunarodnom turniru u rukometu koji je održan juče u Trebinju, rukometaši Partizana 1949 , godište 2008 i mlađi zauzeli su sjajno treće mjesto.

Laboratorije IJZ, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1430 uzorka. Ukupno je dijagnoszifikano 28 novih slučajeva , u Tivtu nijedan. Ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom u Crnoj Gori...

Stručnjaci Svjetske zdravstvene organizacije i njemačkog Instituta Robert Koh edukovali su tim Mikrobiološke laboratorije Doma zdravlja Kotor, kako bi PCR testom u realno vrijeme mogla da se izvrši detekcija određenih mutacija virusa.
Prijatelj i član JK Delfin, profesionalni fotograf i profesor fotografije Duško Miljanić, svakodnevno je u regatnom polju u uvali Trašte i bilježi kadrove sa Otvorenog prvenstva Evrope u jedrenju za olimpijske klase do 21 godine, koje je okupilo 128 takmičara iz 29 zemalja Evrope i svijeta. Pogledajte kako je protekao 12.jun, drugi dan kvalifikacija.

Svim Tivćankama i Tivćanima od srca čestitamo sveca zaštitnika našeg grada Svetog Antona Padovanskog. Ovaj svetac prepoznatljiv po tome da pomaže da se pronađu izgubljeni ljudi i stvari, zaštitnik potlačenih i siromašnih simbol je i prošlog , ali i sadašnjeg vremena. Sa iskrenom željom da u domove...

NVO „Veritas“ CG je Udruženje žena oboljelih i liječenih od karcinoma. Osnovano je u decembru 2019 kao humanitarna, dobrovoljna, nevladina i neprofitna organizacija. Cilj je pružanje psihološke i psihosocijalne podrške ženama oboljelim od malignih bolesti.

Na vakcinalnom punktu u Domu zdravlja Tivat moguće je vakcinisati se i u danima vikenda- subotom i nedjeljom od 8 do 14 sati, obavještavaju iz tivatske javno-zdravstvene ustanove....

Dragim sugrađanima čestitamo dan Svetog Antona Padovanskog, sveca zaštitnika Tivta. Bez obzira na vjeroispovjest, Tivćani Svetog Antona, kao patrona, zaštitnika mjesta, slave od 18.vijeka.