35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sre
  18
  сеп
  2019

  Promocija zbirke poezije Tamare Delać "TOMORROWLAND"

  20Mala scena Centra za kulturu (DTV Partizan)
Anketa

Da li je Novak Djokovic najbolji teniser svih vremena?
1005 votes
Reklame
Vijesti
OO Crvenog krsta Tivat apeluje na gradjane da izvrse povracaj posuđenih invalidskih sredstava kao i na gradjane koji imaju kuci pomagala (stolice za nuzdu, stapove, stake,hodalice, krevete...).
Na današnjem turniru prijateljstva u rukometu održanom u Tivtu za godište 2008/09 i 2010 i mlađi ,učestvovalo je sedam ekipa, četiri 2010. i mlađi ,a tri  2008/09 godište.
Ženska teniska reprezentacija Crne Gore kao sedmoplasirana završila je nastup na turniru treće grupe Evro-afričke zone Fed kupa u Viljnusu.

U hotelu The Chedi/Čedi u kompleksu „Luštica Bay“ kompletnu ponudu su skladili novim trendovima na tržištu i svoju promociju usmjerili prema, trenutno za njih, dostupnim tržištima, rekla je menadžerka prodaje, Leonarda Dedić. Trenutna popunjenost hotela je bolja od očekivane, čak i od istog perioda 2019. godine....

Po podacima Nacionalne turističke organizacija Crne Gore (NTO) u našoj zemlji trenutno boravi 35.000 turista, što je 60% u odnosu na isti period 2019. godine, saopštio je ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.
Prema podacima Instituta za javno zdravlje u Crnoj Gori u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan smrtni ishod od posljedica korona virusa, a od analizirana 1.323 uzorka, registrovano je 19 novoinficiranih slučajeva, saopšteno je iz Instituta. U Tivtu je dijagnostifikovan jedan slučaj infekcije.
Povodom 21.juna, Svjetskog dana muzike i 135 godina postojanja Gradske muzike Herceg Novi , ovo društvo će tog dana u Paviljonu od 20 sati organizivati „Veče Dragoljuba Đuričića“.