35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sub
  07
  сеп
  2019

  Dječiji festival folklora, gala koncert

  20hVelika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li Crna Gora treba da otvori granice u junu?
1248 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša poručio je da bi kraj epidemije koronavirusa u Crnoj Gori, ukoliko ne bude novih slučajeva, mogao biti proglašen početkom juna.

Tivatski fotograf Mihael Miko Đuričić dao je opširan intervju za rubriku Portal Analtike "Raztkrivanje". Fotograf Mihael Miko Đuričić rođen je 1979. godine u Njemačkoj. Odrastao je živi i radi u Tivtu. Fotografijom se počeo baviti prije petnaestak godina. Njegovi radovi su uglavnom vezani za modnu, portretnu i pejzažnu fotografiju....

Svim pripadnicima islamske vjeroispovijedi u ime Hrvatske građanske inicijative i svoje osobno ime čestitam Ramazanski Bajram-kaže se u čestitki predsjednika Hrvatske građanske inicijative, Adrijana Vuksanovića. "Neka univerzalne vrednote koje navješta ovaj blagdan budu vodilja u izgradnji suživota i zajedništva svih u Crnoj Gori. Neosporan je doprinos...

Povodom  Ramazanskog Bajrama, svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti u  ime Skupštine opštine Tivat i svoje lično upućujem najiskrenije čestitke.
Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, predstavnicima Islamske zajednice Crne Gore i glavnom imamu za Boku Kotorsku i Budvu, Mehu Martinoviću, Građanska lista „Narod pobjeđuje“ upućuje iskrene čestitke povodom Ramazanskog Bajrama.
Evropski dan parkova obilježava se danas. Tim povodom je ulaz u svih pet crnogorskih parkova besplatan, a ovogodišnja kampanja će biti organizovana online pod sloganima  #ParkoviZaZdravlje, Zdravi parkovi, zdravi ljudi.
Svim građankama i građanima Tivta islamske vjeroispovijesti, u svoje lično ime i u ime Opštinskog odbora DPS-a Tivat čestitam Ramazanski Bajram - kaže se u čestitki Jovanke Laličić, predsjednice OO DPS TIvat.