35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Uto
  27
  авг
  2019
  Sre
  28
  авг
  2019

  Film KRALJICE ZLOČINA

  21hVelika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li su nove mjere adekvatne trenutnoj epidemiološkoj situaciji?
287 votes
Reklame
Vijesti
Porto Montenegro Jahting Klub će 18. septembra, u saradnji sa kompanijom Dnevni čarter, organizovati dobrotvornu regatu u cilju skupljanja pomoći za Crveni Krst Tivat. Sakupljena sredstva su prevashodno namijenjena ugroženim porodicama kojih je u ovom trenutku preko 160 u opštini Tivat.

Na platou ispred Ljetnikovca Buća sinoć je otvorena izložba „Freedom“ Đorđija Bata Boljevića, akademskog slikara iz Budve. Posjetioce je pozdravila direktorka JU Muzej i galerija, Jelena Bošković, a izložbu je otvorila Danijela Bajić Obućina. Obućina je istakla:“Bato Boljević je dugi niz godina prisutan na likovnoj sceni,...

Legendarni trener Dušan Duda Ivković preminuo je jutros u 78. godini u bolnici u Beogradu, potvrđeno je RTS-u iz Košarkaškog saveza Srbije. Dušan Ivković rođen je u Beogradu 29. oktobra 1943. i bio je jedan od najuspešnijih evropskih trenera svih vremena.
U okviru Evropske nedjelje mobilnosti koja se obilježava od 16-22. septembra, Opština Tivat je organizovala višednevne aktivnosti s akcentom na zdraviji život "Krećimo se održivo! Ostanimo zdravi!".
Biciklijada trasom „Salty and Sweet“ biće održana u subotu 18. septembra u okviru projekta „Cycling Rural“ koji finansira Evropska unija, a čiji je partner Turistička organizacija Herceg Novi. Cilј je promovisanje turističke ponude Herceg Novog i atraktivnosti kulturne i prirodne baštine zaleđa.
Film Toma je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umjetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije. Ovo je priča o duši-kaže se u najavi Centra za kulturu.

Prošlo je dvije i po godine otkada je Apelacioni sud vratio na početak spor po tužbi Morskog dobra, koji od Aerodroma Crne Gore traži 2,6 miliona eura za korišćenje 544 hiljade kvadrata u zahvatu tivatskog aerodroma od 2013. do 2017. godine. Međutim, od početka se...

U Crnoj Gori prvom dozom vakcine protiv koronavirusa vakcinisano je 49,5 odsto punoljetnog stanovništva, a revakcinisano 43,8 odsto. Do sada je dato 426.662 doze, prvu dozu primilo je 226.457 osoba ili 36,5 odsto, a drugu 200.205 ili 32,3 odsto ukupnog stanovništva.