35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pon
  19
  авг
  2019

  Predstava "Bokeški d mol"

  21Atrijum kompleksa Buća-Luković
Anketa

Da li se bavite bastovanstvom?
98 votes
Reklame
Vijesti
Crnogorske košarkašice su poražene u osmini finala Eurobasketa od Španije sa 78-51.
FK Arsenal obavjestava fudbalsku javnost da ce iskusni fudbalski strucnjak Rajo Dragicevic voditi ekipu u narednoj sezoni.
Književnoj publici u Tivtu, u srijedu, 23.juna, svoju drugu knjigu “Mala Dolores” predstaviće Josip Tripović, književnik iz Herceg Novog. Promocija će se održati u Atrijumu ljetnjikovca Buća u Tivtu sa početkom u 21:00h, u organizaciji Centra za kulturu Tivat.
U Tivtu je danas vakcinisano ukupno 38 građana. Prvu dozu primila su dva naša sugrađanina, dok drugu njih 36.
Tivatsko Komunalno preduzeće u saradnji sa opštinskim Sekretarijatom za uređenje prostora organizuje akciju sakupljanja elektronskog i električnog otpada u periodu od 21. juna do 4. jula 2021. godine.
Turistička organizacija opštine Tivat sprovodi monitoring gostiju u registrovanim objektima na nedjeljnom nivou. Prema statističkim podacima u Tivtu je proteklog petka boravilo 2.960 gostiju, od čega su 130 domaći, a 2.830 strani gosti, što predstavlja 63% ostvarenog prometa iz istog perioda 2019. godine.

Crnogorski zlatni sportski tim tokom predstojećih ljetnjih Olimpijskih igara (OI) u Tokiju imaće i podršku kompanije Kodio doo iz Podgorice, jedne od najuspješnijih za razvoj digitalnih platformi u ovom dijelu Evrope.

U Crnoj Gori je od posljednjeg presjeka od ukupno 914 uzorka registrovano 17 novih slučajeva infekcije koronavirusom, od čega jedan u Tivtu. Smrtnih ishoda povezanih sa Kovid-a infekcijom nije bilo, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.

Treneri “Rebela” zadovoljni su debitantskim učešćem osmorice članova ovog tivatskog kluba u sinoćnjem prvom kolu MMA (Mixed Martial Arts – mješovite borilačke vještine) lige u Delta City-ju. Prvi MMA amaterski turnir u Crnoj Gori u 2021. organizovao je MMA tim Zabjelo. “Žestoke su bile pripreme, a...