35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  08
  авг
  2019
  Sre
  14
  авг
  2019

  Crtani film "Kralj lavova" 3D sinh.

  19hVelika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li Crna Gora vodi dobru spoljnu politiku?
130 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Rezultati analize kvaliteta morske vode za period od 03. do 07. avgusta 2020. godine pokazali su da je morska voda na crnogorskim kupalištima veoma dobrog kvaliteta, tj. da je sanitarno ispravna, te bezbjedna za kupanje i rekreaciju - saopšteno je iz JP Morsko dobro Budva.

Hrvatska građanska inicijativa nije osigurala kvorum za današnju Sjednicu Skupštine Općine Tivat isključivo kako bi zaštitila interese naših građana, a vezano za Prijedlog odluke o davanju suglasnosti za zaključenje Ugovora o snabdijevanju prerađenim otpadnim vodama za golf terene na Luštici - kaze se u saopstenju...

Novozaraženih korona virusom je 78, dok su 4 pacijenta preminula, saopštili su iz Instituta za javno zdravlje. Radi se testiranima iz opština: Podgorica 41 Nikšić 22 Bijelo Polje 10 Mojkovac 2 Budva 1 Pljevlja 1 Tuzi 1 Od poslednjeg presjeka Institutu su prijavljena četiri smrtna ishoda kod pacijenata iz Pljevalja, Bara, Podgorice i...

Završavajući srednju školu, dvadestogodišnja Mia Kružić iz Tivta, tragala je za fakultetom koji će objediniti sve njene preferencije i interesovanja, piše portal KOLEKTIV.ME.

U tradicionalnom maniru DPS-a predsjednik Skupštine Opštine Tivat Ivan Novosel je danas pred opštinske odbornike pokušao staviti dvije ‘sporne’ odluke zbog kojih je danas došlo do bojkota skupštinskog zasjedanja od strane nekoliko političkih subjekata. Mi u SDP-u smo izrevoltirani pokušajem da se odluke...

Društvo profesionalnih novinara Crne Gore (DPNCG) poziva sve novinare i medije da tokom izborne kampanje, uoči predstojećih parlamentarnih izbora koji su zakazani 30. avgusta, izvještavaju poštujući profesionalne standarde.
Centar za laboratorijsku dijagnostiku u Opštoj bolnici u Kotoru biće uskoro rekonstrisan, a kako ističu u novom menadžmentu na čelu sa dr Davorom Kumburovićem, u potpunosti će adaptirati prostor, površine oko 200 kvadrata.
Fudbaleri Sutjeske u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće protiv Borca iz Banja Luke, odlučeno je žrijebom u Nionu.