35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Uto
  30
  јул
  2019
  Sre
  31
  јул
  2019

  Crtani film "Hrabri mališan 2"

  19hVelika sala Centra za kulturu
Anketa

Da li je Novak Djokovic najbolji teniser svih vremena?
762 votes
Reklame
Vijesti

U prostorijama Crvenog krsta Tivat dinoć je održan sasatanak Upravnog odbora. U 2021 konsultacije i sastanci održavani su isključivo online

Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore savlada je Grčku 70:55, na startu Evropskog prvenstva u Francuskoj i Španiji.
Najuspješnijim učesnicima likovnog konkursa "Zajedrimo zajedno," koji je u okviru obilježavanja 70. godina JK Delfin za tivatske osnovce raspisala Opština Tivat, danas su u Multimedijalnoj sali opštinske zgrade uručene nagrade koje su obezbijedili Sekretarijat za društvene djelatnosti i jedriličarski klub.
Laboratorije IJZ Crne Gore, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1345 uzoraka.Ukupno je dijagnostikovano 19 novopozitivnih slučajeva infekcije SARS-CoV-2 iz , iz Tivta 2.
U multimedijalnoj sali Opštine Tivat danas su uručene nagrade dobitnicima diplome “Luča”, đacima generacije tivatskih škola i osvajačima nagrada na državnim takmičenjima znanja.
Hroničar sa Njeguša Lazar Božović u današnjem izdanju emisije Radio Suncobran predstavio je knjige ,,Zapisi sa Njeguša” i ,,Zrnca iz prošlosti Njeguša“. ,,Zapisi sa Njeguša” promovisani su 22. maja ispred dvorca Kralja Nikole uz prisustvo oko stotinu ljudi. Draž knjige je, između ostalog, u brojnim i autentičnim fotografijama iz prošlosti Njeguša, Lovćena i okoline.
U akvatorijumu zaliva Trašte juče je završeno Otvoreno prvenstvo Evrope u olimpijskim klasama do 21 godine, najveće takmičenje u istoriji crnogorskog jedrenja, koje je okupilo 128 jedriličara iz 29 zemalja Evrope i svijeta.  Najboljim mladim jedriličarima Evrope sinoć su uručene nagrade na ceremoniji upriličenoj u amfiteatru naselja Luštica Bay.
Promocija knjige "Istorijski spisi i dokumenta kao dokaz suživota u Crnoj Gori od 1912-1945 godine“, autora Denisa Martinovića, održana je sinoć u Kući Rista Ratkovića u Bijelom Polju.