35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sub
  20
  јул
  2019

  Film Kralj lavova

  19 i 21,30Velika sala Centra
Anketa

Da li više koristite Instagram od Fejsbuka?
58 votes
Reklame
 • Bokeski polumaraton
Vijesti

U našem gradu prethodnog vikenda boravila je pop pjevačica i pjesnikinja iz Turske, Mehcap Meralj (Mehtap Meral). Tivat i Crnu Goru posjetila je prvi put, a o utiscima koje će ponijeti kući za naš program kaže: “Došla sam prvi put, na tri dana. Dopada mi se...

Sjajnom igrom,  prvenstveno u odbrani, košarkaši Tivta iznenadili su ekipu Podgorice i zasluženo trijumfovali 77-73 u prvom kolu Prve A košarkaške lige.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG), druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana (nedjelja, 24.10.2021. godine) završile analizu i IJZCG dostavile rezultate za 1.842 uzorka na novi koronavirus, saopšteno je iz IJZCG.
U Domu kulture Josip Marković, u Donjoj Lastvi, sinoć je održano  veče posvećeno sjećanju na hrvatskog sveštenika i mučenika oca Petra Pericu u organizaciji Odbora za kulturu i prosvjetu Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore.
U obrazovnim ustanovama u Crnoj Gori koronavirusom je zaraženo 638 učenika i 131 nastavnik i profesor.Na sajtu "COVID-19 i obrazovanje" objavljeno je da su u osnovnim školama zaražena 333 učenika, u srednjim 291, a u predškolskim ustanovama 14 djece.