35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  11
  јул
  2019

  Puštanje u pogon stanice za punjenje električnih automobila

  11:00 amParking u Arsenalskoj
Anketa

Da li ste zadovoljni mjerama Opstine Tivat za podršku privredi i gradjanima Tivta?
490 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Opštinska organizacija Crvenog krsta Tivat nastavila je djelovanje u skladu sa svojim mandatom i misijom.  Pred nedavne praznike, podijeljeno je 104 paketa domaćinstvima i licima sa spiska socijalno ugroženih stanovnika Centra za socijalni rad. Takođe, u okviru UNICEF programa, realizovana je donacija od 120 higijenskih paketa namijenjeu RE populaciji, koje su uz pomoć Komunalnog preduzeća Tivat isporučili RE korisnicima u romskim naseljima .
– Prvi fudbalski meč u Crnoj Gori nakon pandemije korona virusa biće odigran u Spužu, gdje će danas od 17.30 sati u odloženom meču 21. kola Druge lige snage odmjeriti Drezga i Bokelj.
Javne predškolske ustanove počinju da rade od četvrtka, 4. juna. Privatne predškolske ustanove mogu početi rad od 1. juna, ukoliko su ispunile sve uslove i preporuke Instituta za javno zdravlje, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.
Promjenljivo i nestabilno, u većem dijelu zemlje povremeno kiša ili pljusak praćen grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 11 do 22 stepena.
Dana 30.05.2020 god. oko 02.00 sata na magistralnom putu Budva-Tivat u mjestu Kukoljina (u zoni kruznog toka, cija je izgradnja u toku) dogodila se saobracajna nesreća u kojoj je poginulo dvoje lica.

U saradnii sa Nacionalnom Turističkom, Turistička organizacija Tivta će od naredne sedmice krenuti u realizaciju kampanje za domaće tržište pod nazivom „Ljetujte doma“.  Uz tu u pripremi je i kampanja za zemlje regiona i druge međunarodne destinacije koje se budu prve otvarale prema Crnoj Gori,...