35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sre
  10
  јул
  2019

  Premijera rimejka predstave Bokeški d mol-OTKAZANO

  21,30Atrijum kompleksa Buća-Luković
Anketa

Da li se bavite bastovanstvom?
324 votes
Reklame
Vijesti

Zvijezde američke izdavačke kuće DC Comics, Španjolka Aneke Muriljenem (Aneke Murillenem) i Irac Kian Tormi (Cian Thormey) potvrdili su dolazak na 15. izdanje Hercegnovskog Strip Festivala (HSF) koje se ove godine održava od 3. do 8. septembra na više lokacija u Herceg Novom.

U društvu umjetničkog rukovoditelja KUD Boka, Vidaka Božovića i još troje starijih članova društva, tridesetak tivatskih mališana boravilo je od 19-23. juna u albanskom Draču, gdje su učestvovali na XI internacionalnoj smotri folklora Durres Fest.
Menadžment hotela Regent Porto Montenegro održao je u četvrtak, 24. juna svoj godišnji događaj u konjičkom klubu “Budućnost” čime je najavio atraktivna ljetnja dešavanja u hotelu Regent i nautičkom naselju Porto Montenegro.
Osnovni sud u Herceg Novom donio je presudu protiv DOO Pomorski saobraćaj Herceg Novi na čijem je čelu Dejan Ban, a u korist tužioca predsjednika Sindikata Pomorskog saobraćaja Ivana Vučinovića.

Sekretarijat za društvene djelatnosti i NVO “Centar za omladinsku edukaciju” organizuju edukativnu radionicu povodom 26. juna – Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga. Radionica će biti održana u subotu 26. juna, u multimedijalnoj sali Opštine Tivat od 19:00h, a vodiće je programska direktorica NVO CAZAS Sanja...

„Najbitnije je da se toj djeci da velika količina ljubavi, koju ona kroz svoj nesebičan osmijeh itekako vrate. Tu nisu bitna nikakva ulaganja, ni finansijska, ni druga, samo je bitna ljubav prema njima. Oni to vama kroz taj osmijeh vrate i nahrane vas,” kaže za...

Povodom 25.juna , Dana Bokeljske mornarice, večeras u 20 sati u koncertnoj dvorani kotorske Muzičke škole „Vida Matan“ biće održana Svečana akademija.
"Miraš Martinović je o ilirskoj povijesti na istočnoj jadranskoj obali, a poglavito o slavnoj kraljici nesretne sudbine, napisao vehementnu knjigu koja ne donosi tek posebnu i trajnu književnu vrijednost, nego ujedno i čast i ugled crnogorskoj književnosti i naciji.

Radionica „Sistemi za navodnjavanje „kap po kap“, značaj i prednosti u biljnoj proizvodnji“ biće održana u ponedjeljak 28. juna, u multimedijalnoj sali Opštine Tivat u 10 sati. Radionicu organizuje Sekretarijat za privredu Opštine Tivat u saradnji sa „Agrarija“ doo iz Podgorice, saopštili su iz Opštine. Radionica...