35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sre
  03
  јул
  2019

  Predstava "Bakhe" Kazalište Ulysses i ZKM Zagreb

  21‚.30Ljetnja pozornica Tivat
Anketa

Da li se bavite bastovanstvom?
321 votes
Reklame
Vijesti
Osnovni sud u Herceg Novom donio je presudu protiv DOO Pomorski saobraćaj Herceg Novi na čijem je čelu Dejan Ban, a u korist tužioca predsjednika Sindikata Pomorskog saobraćaja Ivana Vučinovića.

Sekretarijat za društvene djelatnosti i NVO “Centar za omladinsku edukaciju” organizuju edukativnu radionicu povodom 26. juna – Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga. Radionica će biti održana u subotu 26. juna, u multimedijalnoj sali Opštine Tivat od 19:00h, a vodiće je programska direktorica NVO CAZAS Sanja...

„Najbitnije je da se toj djeci da velika količina ljubavi, koju ona kroz svoj nesebičan osmijeh itekako vrate. Tu nisu bitna nikakva ulaganja, ni finansijska, ni druga, samo je bitna ljubav prema njima. Oni to vama kroz taj osmijeh vrate i nahrane vas,” kaže za...

Povodom 25.juna , Dana Bokeljske mornarice, večeras u 20 sati u koncertnoj dvorani kotorske Muzičke škole „Vida Matan“ biće održana Svečana akademija.
"Miraš Martinović je o ilirskoj povijesti na istočnoj jadranskoj obali, a poglavito o slavnoj kraljici nesretne sudbine, napisao vehementnu knjigu koja ne donosi tek posebnu i trajnu književnu vrijednost, nego ujedno i čast i ugled crnogorskoj književnosti i naciji.

Radionica „Sistemi za navodnjavanje „kap po kap“, značaj i prednosti u biljnoj proizvodnji“ biće održana u ponedjeljak 28. juna, u multimedijalnoj sali Opštine Tivat u 10 sati. Radionicu organizuje Sekretarijat za privredu Opštine Tivat u saradnji sa „Agrarija“ doo iz Podgorice, saopštili su iz Opštine. Radionica...

Pretežno sunčano i veoma toplo. Poslijepodne u kontinentalnim oblastima umjeren do pojačan razvoj oblačnosti, a u sjevernim i centralnim predjelima ponegdje kratkotrajno kiša i grmljavina.
Popularna monodrana „Idem putem pa zagrlim drvo“ po tekstu Miodraga Karadžića i u režiji Jane Maričić, u kojoj igra Andrija Milošević, gostuje sutra veče u Tivtu .