35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Ned
  30
  јун
  2019

  Otvaranje Purgatorija: Pozorišna predstava "Florentinski šešir" - Pozorište Boško Buha Beograd

  21,30Ljetnja pozornica Tivat
Anketa

Da li se plašite koronavirusa?
627 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Pacijent (74) iz Rožaja preminuo je večeras u Jedinici intenzivnog liječenja Interne klinike od posljedica infekcije Kovida-19, saopštio je Klinički centar Crne Gore (KCCG).
Prije par dana sve Bokelje je neprijatno iznenadila vijest da Opštu Bolnicu u Kotoru neće u narednom periodu voditi uvaženi hirurg i vrstan menadžer dr Ivan Ilić - kaže se u saopštenju OOSDP Tivat.
Fudbaleri Arsenala u Plavu su porazeni od rozajskog Ibra sa 2-1 u 30. kolu Druge lige.
Bivši crnogorski reprezentativac, legenda Jadrana, potpredsjednik uprave kluba i jedan od osnivača Radija Jadran, Boris Zloković nalazi se na odjeljenju intenzivne njege u Beogradu zbog virusa korona.

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su u posljednja 24 časa završile PCR analizu 548 uzorka na novi koronavirus, među kojima je 57 rezultata bilo pozitivno.

Utakmice 32. kola Telekom Prve crnogorske fudbalske lige (TPCFL), koje su bile predviđene za sjutra, odgođene su zbog koronavirusa, odlučila je Takmičarska komisija Fudbalskog saveza.
Episkopski savjet Srpske pravoslavne crkve (SPC) u Crnoj Gori saopštio je da se zbog pogoršane epidemiološke situacije u zemlji odgađaju molebani koji se u organizuju u znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti.