35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Uto
  21
  мај
  2019

  Izložba crteža Uroša Toškovića

  20 Galerija Gajo
Anketa

Spremate li zimnicu?
263 votes
Reklame
Vijesti
U noći između subote i nedjelje 18. septembra, a po prijavi da se u ugostiteljskom objektu „Theodorus“ u Tivtu izvodi muzika uživo, o čemu je Radio Tivat pisao, komunalni policajac Sekretarijata za inspekcijski i komunalni nadzor Opštine Tivat je izvršio kontrolu i konstatovao kršenje odredbi Zakona o turizmu i ugostiteljstvu koje ograničavaju period u kojem se može izvoditi muzički program i to od 09:00 do 01:00h. Pravnom i odgovornom licu izrečen je prekršajni nalog u iznosu od 2.200 eura.
U kancelariji za RE populaciju su zadovoljni početkom školske godine a pogotovo brojem upisanih prvaka s obzirom da prošle godine nisu išli u vrtić i time nisu stekli predškolske navike rekla je za Radio Tivat medijatorka i asistentkinja u nastavi za RE populaciju Ljuljeta Vučković. ,,Učenika RE populacije ima 135, ove godine imamo 16 prvaka i ulažemo velike nade u njih jer nisu imali neku pripremu predškolsku koju bi vrtić njima dao i koja bi bila uvijek od velikog značaja, ali svi znamo da zbog korone to nije bilo moguće.“
Vaterpolisti Jadrana su upisali prvu pobjedu na prvom kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona u Podgorici.
Ministarstvo zdravlja, Klinički centar Crne Gore i Institut za javno zdravlje, sjutra u 09 sati organizuju redovnu konferenciju za medije na kojoj će biti analizirana trenutna epidemiološka situacija u zemlji, izazvana pandemijom virusa Kovid-19.
Projekat "Bravo Bravissimo" je projekat koji finansira Evropska zajednica a čiji je cilj oživljavanje nasljeđa Rossinijeve opere povezujući je sa modernim oblicima umjetnosti poput pozorišta, muzike, dizajna, kuvanja i promovisanjem kulturnog nasljeđa kao izvora inspiracije za umjetničko ko-stvaralaštvo i inovacije.
,,Mladi koji su aktivni i zainteresovani treba da dobiju podršku svojih roditelja to je osnovno i najvažnije, a ono što im Modni klub Modest pruža jeste prvenstveno druženje kroz putovanja, nastupe i takmičenja. Kroz igru djeca nauče da plešu i malo da se disciplinuju“, rekla je za Radio Tivat, najavljujući upis koji još uvijek traje, osnivačica Modnog kluba Modest Anuška Vlahović.
Sa atraktivne lokacije na obali Seljanova uklonjena su plovila i propratni predmeti koji su duže vrijeme onemogućavali slobodan prolaz građanima, a sve po nalogu opštinskog Sekretarijata za inspekcijski i komunalni nadzor.