35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Ned
  19
  мај
  2019

  Fudbal: Arsenal - Bokelj (Druga liga)

  17,30Stadion Arsenala u parku
Anketa

Da li sebe smatrate tolerantnom osobom?
255 votes
Reklame
Vijesti
U Crnoj Gori je u posljednja 24 sata od posljedica koronavirusa preminulo šest osoba, a potvrđena su 563 nova slučaja infekcije, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ). U Tivtu  je 22 novopozitivna slučaja.
U okviru nacionalnog programa, u tivatskom Domu zdravlja prije tri godine počeo se sprovoditi skirining program prevencije karcinoma grlića materice koji obuhvata žene do 50 godina života. Na preventivne preglede i dijagnostiku pozivaju se žene odredjene starosne dobi, kako bi preduprijedili nastanak i širenje ove bolesti, koja je posle karcinoma dojke najčešće maligno oboljenje kod žena, kazala je u programu Radio Tivta, dr Julija Samardžić, ginekolog u tivatskom Domu zdravlja, a povodom Evropske nedjelje prevencije karcinoma grlića materice.
Porto Montenegro ove godine obilježava treću ediciju Zimskih igara za članove posade, sponzorisane od strane kompanije ACREW. Po prvi put, Zimske igre biće održane u tivatskoj opštini i uključivaće interesantne izazove za učesnike u prostoru između Gornje Lastve i marine Porto Montenegro.

,,Iskoristimo 27. januar kao povod da skrenemo pažnju na važnost sjećanja na žrtve Holokausta", poručio je potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović povodom Međunarodnog dana sjećanja na žrtve Holokausta. Potpredsjednik Abazović navodi da ,,sistemski moramo raditi na edukaciji mladih ljudi kako bi antisemitizam, ksenofobija i svaki...