35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  02
  мај
  2019

  Promocija golfa

  14-18Pine
Anketa

Da li ste se vec odlučili za koga cete glasati na avgustovskim izborima?
206 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Osim kvaliteta, važno je da vakcina protiv novog virusa korona bude i jeftina, kako bi bila dostupna što široj svjetskoj populaciji, smatra epidemiolog u penziji Novica Vujošević, poručujući da ne bi trebalo sumnjati u intelektualno poštenje onih koji rade na njenom pronalasku.
Crna Gora otvorila je prije dva dana granice za ruske državljane, iz kompanije Aerodromi CG na društvenim mrežama uputili su i poruke dobrodošlice, a mediji u toj državi pišu da će prvi avioni iz Moskve za Tivat letjeti već 10. avgusta - pišu "Vijesti".
Promjenljivo oblačno povremeno i mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom. Više padavina u jutarnjim satima. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 29 stepeni.
Hrvatska građanska inicijativa danas je Državnoj izbornoj komisiji u Podgorici predala izbornu listu za izbor poslanika u Skupštini Crne Gore pod nazivom „HGI. Svim srcem za Crnu Goru!“-saopšteno je iz ove stranke.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 456 uzoraka na novi koronavirus, među kojima je otkriveno 60 novopozitivnih slučajeva infekcije.Nijedan slučaj nije iz Tivta.
Opština Tivat je protekle četiri godine (2016-2020) intezivno ulagala u oblast obrazovanja, pružajući potrebnu podršku osnovnim i srednjim školama, ali i predškolskim ustanovama koje rade na teritoriji Tivta - saopšteno je iz Opštine Tivat.
Genomičar, profesor molekularne biologije na Univerzitetu u Španiji i Kanadi i gostujući profesor na beogradskom fakultetu Miodrag Grbić, gostujući u Radio Suncobranu upoznao nas je sa arheološkim istraživanjima, čime se trenutno bavi u Boki.Grbić se osvrnuo i na pandemiju virusa koja je paralizovala cijeli svijet.