35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  02
  мај
  2019

  Promocija golfa

  14-18Pine
Anketa

Da li ste zadovoljni mjerama Opstine Tivat za podršku privredi i gradjanima Tivta?
38 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti

Iako je vijest o tome da u Crnoj Gori trenutno nema oboljelih od korona virusa obradovala građane i donijela im olakšanje, Uprava za inspekcijske poslove u saradnji sa komunalnom policijom nastavlja sa kontrolom poštovanja mjera koje su na snazi. Građani su disciplinovani kazao je, gostujući...

Konkurs za prijem mališana u JPU ,,Bambi“ za šk.2020/2021. god. biće otvoren sjutra i trajaće 15 dana. Upis će se vršiti elektronskim putem, preko web adrese www.upisi.edu.me.
Samo u prvih pet dana e-upisa u osnovne škole, prijavljeno je više od 70% prvaka, saopštila je Marina Matijević, načelnica Odjeljenja za informaciono-komunikacione tehnologije u Ministarstvu prosvjete.
Na današnji dan širom Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije proslavljan je Titov rođendan. Slavio se kao Dan mladosti.
U južnim i centralnim predjelima, pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno. Na sjeveru, promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a poslijepodne ili tokom noći lokalno je moguća slaba kiša. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan sjeverni i sjeveroistočni, tokom dana na primorju zapadni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha 13 do 26 stepeni.