35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  02
  мај
  2019

  Promocija golfa

  14-18Pine
Anketa

Da li je Novak Djokovic najbolji teniser svih vremena?
1004 votes
Reklame
Vijesti
OO Crvenog krsta Tivat apeluje na gradjane da izvrse povracaj posuđenih invalidskih sredstava kao i na gradjane koji imaju kuci pomagala (stolice za nuzdu, stapove, stake,hodalice, krevete...).
Na današnjem turniru prijateljstva u rukometu održanom u Tivtu za godište 2008/09 i 2010 i mlađi ,učestvovalo je sedam ekipa, četiri 2010. i mlađi ,a tri  2008/09 godište.
Ženska teniska reprezentacija Crne Gore kao sedmoplasirana završila je nastup na turniru treće grupe Evro-afričke zone Fed kupa u Viljnusu.

U hotelu The Chedi/Čedi u kompleksu „Luštica Bay“ kompletnu ponudu su skladili novim trendovima na tržištu i svoju promociju usmjerili prema, trenutno za njih, dostupnim tržištima, rekla je menadžerka prodaje, Leonarda Dedić. Trenutna popunjenost hotela je bolja od očekivane, čak i od istog perioda 2019. godine....

Po podacima Nacionalne turističke organizacija Crne Gore (NTO) u našoj zemlji trenutno boravi 35.000 turista, što je 60% u odnosu na isti period 2019. godine, saopštio je ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.
Prema podacima Instituta za javno zdravlje u Crnoj Gori u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan smrtni ishod od posljedica korona virusa, a od analizirana 1.323 uzorka, registrovano je 19 novoinficiranih slučajeva, saopšteno je iz Instituta. U Tivtu je dijagnostifikovan jedan slučaj infekcije.
Povodom 21.juna, Svjetskog dana muzike i 135 godina postojanja Gradske muzike Herceg Novi , ovo društvo će tog dana u Paviljonu od 20 sati organizivati „Veče Dragoljuba Đuričića“.