35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pet
  05
  апр
  2019

  Pozorišna predstava "Lista za ljubav"

  20Mala scena Centra za kulturu (DTV Partizan)
Anketa

Da li se bavite bastovanstvom?
325 votes
Reklame
Vijesti
Upis u JPU „Bambi“ Tivat završen je 9. juna, a i ove godine su mališani upisivani online. Prema riječima direktorice vrtića Katarine Hercegovac u šklosku 2021/22. upisano je 260 nove djece. Djeca koja su redovno pohađala ustanovu do sada su po automatizmu upisana, pa ih je ukupno oko 800 mališana.

Zvijezde američke izdavačke kuće DC Comics, Španjolka Aneke Muriljenem (Aneke Murillenem) i Irac Kian Tormi (Cian Thormey) potvrdili su dolazak na 15. izdanje Hercegnovskog Strip Festivala (HSF) koje se ove godine održava od 3. do 8. septembra na više lokacija u Herceg Novom.

U društvu umjetničkog rukovoditelja KUD Boka, Vidaka Božovića i još troje starijih članova društva, tridesetak tivatskih mališana boravilo je od 19-23. juna u albanskom Draču, gdje su učestvovali na XI internacionalnoj smotri folklora Durres Fest.
Menadžment hotela Regent Porto Montenegro održao je u četvrtak, 24. juna svoj godišnji događaj u konjičkom klubu “Budućnost” čime je najavio atraktivna ljetnja dešavanja u hotelu Regent i nautičkom naselju Porto Montenegro.
Osnovni sud u Herceg Novom donio je presudu protiv DOO Pomorski saobraćaj Herceg Novi na čijem je čelu Dejan Ban, a u korist tužioca predsjednika Sindikata Pomorskog saobraćaja Ivana Vučinovića.

Sekretarijat za društvene djelatnosti i NVO “Centar za omladinsku edukaciju” organizuju edukativnu radionicu povodom 26. juna – Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga. Radionica će biti održana u subotu 26. juna, u multimedijalnoj sali Opštine Tivat od 19:00h, a vodiće je programska direktorica NVO CAZAS Sanja...

„Najbitnije je da se toj djeci da velika količina ljubavi, koju ona kroz svoj nesebičan osmijeh itekako vrate. Tu nisu bitna nikakva ulaganja, ni finansijska, ni druga, samo je bitna ljubav prema njima. Oni to vama kroz taj osmijeh vrate i nahrane vas,” kaže za...

Povodom 25.juna , Dana Bokeljske mornarice, večeras u 20 sati u koncertnoj dvorani kotorske Muzičke škole „Vida Matan“ biće održana Svečana akademija.
"Miraš Martinović je o ilirskoj povijesti na istočnoj jadranskoj obali, a poglavito o slavnoj kraljici nesretne sudbine, napisao vehementnu knjigu koja ne donosi tek posebnu i trajnu književnu vrijednost, nego ujedno i čast i ugled crnogorskoj književnosti i naciji.