35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Sre
  03
  апр
  2019

  Zbor gradjana Mjesne zajednice Gradiošnica

  18hProstorije MZ, Dom kulture Gradiošnica
Anketa

Spremate li zimnicu?
210 votes
Reklame
Vijesti

Jesen stiže večeras u 21 čas i 21 minut. U tom trenutku Sunce prelazi sa sjeverne na južnu poluloptu. U isto vrijeme za stanovnike južne Zemljine polulopte počinje proljeće. Na dan početka jeseni dan će trajati 12 sati i deset minuta, a obdanica i noć će...

Nakon nevremena koje je zadesilo  opštinu 18. septembra, Komunalno je u najugroženijum područijima naselja: Obala Đuraševića, Brda i Krašići, postavilo posude za odlaganje otpada, kapaciteta 7 m³ - kištre, kako bi stanovnici  tih naselja besplatno odložili prikupljeni otpad nakon račišćavanja poslijedica nevremena. Iz Komunalnog obavještavaju građane...

Kompanija BESIX koja posluje na tržištu Crne Gore kao izvođač radova na Luštici i Mamuli, i kao društveno odgovorna kompanija, sjutra u parku na Župi organizuje tzv. Cleanup day.
Rezultati analize kvaliteta morske vode za 110 lokacija, koju je Institut za biologiju mora sproveo u periodu od 14. do 17. septembra ove godine, pokazali su da je na 81,8% lokacija morska voda bila odličnog kvaliteta, na 9,1% lokacija dobrog, dok je na 9,1% lokacija voda bila zadovoljavajućeg kvaliteta.
U južnim i centralnim predjelima promjenljivo oblačno, na primorju uz dosta sunčanih periooda, a na sjeveru umjereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, tokom noći i jak, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 9 do 25 stepeni.
U Crnoj Gori preminulo je devet osoba od posljedica infekcije virusom Kovid 19, a registrovano je 642 novopozitivna slučaja, u Tivtu devet. Među preminulima najmlađi je imao 36, a najstariji 79 godina starosti.
Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom i u 2021. godini je nastavilo sa sanacijom i uređenjem infrastrukture na području Rezervata prirode Solila u opštini Tivat.

U našem gradu danas su vakcinisana 72 građanina. Prvu dozu primilo je 36 građana, drugu 36. od početka imunizacije u Tivtu je vakcinisano 11.714, provom dozom 6.200, a drugom 5.514. Vakcinalni punkt radi svakog dana od 8-141 sati u Domu zdravlja Tivat. Identifikacioni dokument obavezan....