35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Uto
  12
  мар
  2019

  17. susret mladih stvaralaca Crne Gore

  18 hMala scena CZK
Anketa

Spremate li zimnicu?
324 votes
Reklame
Vijesti

Naredne sedmice Teatar 303 pod pokroviteljstvom "Opštine Tivat" pokreće projekat "U susret mjesnim zajednicama". U srijedu 29.09.2021. gostuje sa komedijom "Crnogorac u tranziciji" u Domu kulture - Donja Lastva, a u četvrtak 30.09.2021. na otvorenom stadionu u Radovićima. Predstave se igraju u 19h i ulaz je slobodan....

“Veoma sam srećan što sam ovdje”, rekao je sinoć austrijski reditelj Hubert Sauper gledaocima svog filma “Epicentro” na sceni Centra za kulturu. Dokumentarni  film za Oskara nominovanog reditelja portretiše post-kolonijalnu Kubu, pokrećući brojna pitanja, među kojima su i kinematografija i turizam. Film je nagrađen prošle godine na...

Akcija čišćenja obale kao dio Evropske nedjelja mobilnosti, jutros je počela kako je i planirano, u 10 sati, prema riječima koordinatora Borisa Filipa.
Ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, Ratko Mitrović  sastao se juče sa predsjednicima osam opština sa kojima je razgovarao o mogućnostima formiranja i izgradnje jedintvenog reciklažnog centra kojim bi se riješio problem čvrstog otpada u tim opštinama.
U Crnoj Gori prvom dozom vakcine protiv koronavirusa vakcinisano je 51,8 odsto punoljetnog stanovništva, a revakcinisano 45,6 odsto.
Sunčano i tokom dana toplo vrijeme. Na sjeveru ujutru po kotlinama moguća kratkotrajna magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 21 do 28 stepeni.
Vaterpolisti Jadrana pobijedili su večeras u Podgorici ruski Sintez 12:6, u utakmici četvrtog kola kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona.