35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pon
  11
  мар
  2019

  Koncert najmladjih učenika Muzičke škole"Oglasi ptico svuda po svijetu, da najviše volim mamu na svijetu"

  19hKoncertna dvorana Muzičke škole
Anketa

Spremate li zimnicu?
263 votes
Reklame
Vijesti
U noći između subote i nedjelje 18. septembra, a po prijavi da se u ugostiteljskom objektu „Theodorus“ u Tivtu izvodi muzika uživo, o čemu je Radio Tivat pisao, komunalni policajac Sekretarijata za inspekcijski i komunalni nadzor Opštine Tivat je izvršio kontrolu i konstatovao kršenje odredbi Zakona o turizmu i ugostiteljstvu koje ograničavaju period u kojem se može izvoditi muzički program i to od 09:00 do 01:00h. Pravnom i odgovornom licu izrečen je prekršajni nalog u iznosu od 2.200 eura.
U kancelariji za RE populaciju su zadovoljni početkom školske godine a pogotovo brojem upisanih prvaka s obzirom da prošle godine nisu išli u vrtić i time nisu stekli predškolske navike rekla je za Radio Tivat medijatorka i asistentkinja u nastavi za RE populaciju Ljuljeta Vučković. ,,Učenika RE populacije ima 135, ove godine imamo 16 prvaka i ulažemo velike nade u njih jer nisu imali neku pripremu predškolsku koju bi vrtić njima dao i koja bi bila uvijek od velikog značaja, ali svi znamo da zbog korone to nije bilo moguće.“
Vaterpolisti Jadrana su upisali prvu pobjedu na prvom kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona u Podgorici.
Ministarstvo zdravlja, Klinički centar Crne Gore i Institut za javno zdravlje, sjutra u 09 sati organizuju redovnu konferenciju za medije na kojoj će biti analizirana trenutna epidemiološka situacija u zemlji, izazvana pandemijom virusa Kovid-19.
Projekat "Bravo Bravissimo" je projekat koji finansira Evropska zajednica a čiji je cilj oživljavanje nasljeđa Rossinijeve opere povezujući je sa modernim oblicima umjetnosti poput pozorišta, muzike, dizajna, kuvanja i promovisanjem kulturnog nasljeđa kao izvora inspiracije za umjetničko ko-stvaralaštvo i inovacije.
,,Mladi koji su aktivni i zainteresovani treba da dobiju podršku svojih roditelja to je osnovno i najvažnije, a ono što im Modni klub Modest pruža jeste prvenstveno druženje kroz putovanja, nastupe i takmičenja. Kroz igru djeca nauče da plešu i malo da se disciplinuju“, rekla je za Radio Tivat, najavljujući upis koji još uvijek traje, osnivačica Modnog kluba Modest Anuška Vlahović.
Sa atraktivne lokacije na obali Seljanova uklonjena su plovila i propratni predmeti koji su duže vrijeme onemogućavali slobodan prolaz građanima, a sve po nalogu opštinskog Sekretarijata za inspekcijski i komunalni nadzor.