35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Uto
  05
  мар
  2019

  Podjela LED sijalica

  10Ispred zgrade opstine
Anketa

Da li je Novak Djokovic najbolji teniser svih vremena?
765 votes
Reklame
Vijesti

Pauzirajući u poslu izmedju opsluživanja dva leta, dvojica službenika jedne kompanije na tivatskom aerodromu ovih dana su se sreli sa jednim od svojih najomiljenijih muzičara. Značajno su se pogledali, potvrđujuci jedan drugom da to jeste Eric Clapton glavom i bradom! Pored ostalih zaposlenika, legendarni gitarista i...

Predstava “Pola pola” rađena u produkciji Fakulteta dramskih umjetnosti sa Cetinja i postprodukciji Teatra Mladih biće izvedena u kotorskom Kulturnom centru u srijedu 23. juna 2021.g. u 20h.

U prostorijama Crvenog krsta Tivat dinoć je održan sasatanak Upravnog odbora. U 2021 konsultacije i sastanci održavani su isključivo online

Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore savlada je Grčku 70:55, na startu Evropskog prvenstva u Francuskoj i Španiji.
Najuspješnijim učesnicima likovnog konkursa "Zajedrimo zajedno," koji je u okviru obilježavanja 70. godina JK Delfin za tivatske osnovce raspisala Opština Tivat, danas su u Multimedijalnoj sali opštinske zgrade uručene nagrade koje su obezbijedili Sekretarijat za društvene djelatnosti i jedriličarski klub.
Laboratorije IJZ Crne Gore, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusa su tokom jučerašnjeg dana završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1345 uzoraka.Ukupno je dijagnostikovano 19 novopozitivnih slučajeva infekcije SARS-CoV-2 iz , iz Tivta 2.
U multimedijalnoj sali Opštine Tivat danas su uručene nagrade dobitnicima diplome “Luča”, đacima generacije tivatskih škola i osvajačima nagrada na državnim takmičenjima znanja.