35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  28
  феб
  2019

  Centralna javna rasprava o Odluci sa Projektom tehničke regulacije saobraćaja na putevima i ulicama na teritoriji Opštine Tivat u naseljima: Đuraševići, Bogišići, Milovići, Nikovići, Radovići, Gošići i Krašići

  18hMultimedijalna sala Opštine Tivat
Anketa

Da li ovogodišnja turistička sezona ima šansu?
517 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Tradicionalnia gastro-manifestacija P(i)jat od žućenice, 16. godinu za redom, organizovana je na nešto drugačiji način ali sa mnogo većom porukom.
Laboratorije Instituta za javno zdravlje (IJZ) ni danas nijesu registrovale nijedan novi slučaj korona virusa, čime je Crna Gora i dalje bez oboljelih od Kovida-19.
Ministar vanjskih i evropskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman danas je sa saradnicima posjetio predstavnike hrvatske nacionalne manjine u Crnoj Gori - objavio je Radio Dux.
Turski ministar transporta i infrastrukture Adil Karaismailoglu najavio je da će od 10. juna, u sklopu normalizacije nakon višemjesečnih ograničenja uvedenih zbog pandemije COVID-19, iz Turske početi postepeno uspostavljanje letova prema 40 zemalja.
Povodom Svjetskog dana zaštite životne sredine 5. juna, Opština Tivat i Sekretarijat za investicije, uređenje prostora i održivi razvoj u čijem je opisu posla i zaštita životne sredine, poklonili su malom parku na Trgu Dara Petkovića i Velikom gradskom parku nove sadnice. O vrsti stabala, njihovom porijeklu i karakteristikama govorio je savjetnik za zaštitu životne sredine Igor Mamula.
Dragi nasi prijatelji iz žRK Tivta,da vam kao prvo cestitamo od sveg srca ulazak u Prvu ligu i da vam ponudimo nasu pomoc u daljem radu kad god vam bude trebalo - stoji u saopstenju RK Partizan 1949. Iz Tivta.