35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Čet
  14
  феб
  2019

  Otvaranje Omladinskog kluba

  14 hTrg magnolija
Anketa

Da li je Novak Djokovic najbolji teniser svih vremena?
837 votes
Reklame
Vijesti
U JU Muzej i galerija Tivat sinoć je otvorena izložba autorke Irene Vuković pod nazivom ,,Sažimanja”. Izložbu je otvorila istoričarka i teoretičarka umjetnosti Jovana Maraš ističući da kod Irene Vuković nailazimo na savremen koncept svakodnevice i užurbanog života.

Na likovnom konkursu "Slika moje tradicije " u organizaciji  Udruženja folklornih ansambala Crne Gore, učenica SMŠ „Mladost“, Jelena Šćepanović dobitnica je druge specijalne nagrade. Dodjela sertifikata mentorima i nagrada učenicima održaće se na Cetinju  u atrijumu Biljarde u subotu 19.juna u 17 sati....

U koncertnoj dvorani Muzičke škole večeras će se u 19 sati održati koncert šeste generacije maturanata Muzičke. Na koncertu će nastupiti dva učenika, Marko Miljević i Mykhailo Bukrieiev sa odsjeka klavir, iz klase profesorice Danijele Medigović Kuč....

Došli smo do kraja događaja i sada, nakon dodjele nagrada, moram vam reći da je bio veliki izazov za sve nas da dođemo ovdje zbog covid-19 pandemije, morali smo nekoliko puta odlagati događaj,” istakao je na završetku Otvorenog prvenstva Evrope u olimpijskim klasama do 21 godine predjednik Evropske ILCA Federacije, Jean- Luc Michon (Žan Luk Mišon).

U Tivtu je od početka imunizacije do 17. juna dato ukupno 8.098 doza vakcina. Od toga je data 4.291 prav doza i 3.807 drugih doza vakcine. Vakcinalni punkt se nalazi u Domu zdravlja Tivat a radno vrijeme za vakcinaciju je svakog dana od 8 do 14...

U Crnoj Gori borave predstavnici njemačke automobilske kompanije „Porsche”, kao i producentske kuće „Fiscon Media”, koji su proteklog ponedjeljka posjetili Tivat. Cilj je snimanje TV emisije „Discover the Unknown” („Otkrijte nepoznato”), koja predstavlja publici ljepote manje poznatih destinacija, kroz vožnju novog električnog automobila Porsche Taycan Turbo S i zanimljive intervjue svojevrsnih ambasadora određene destinacije.
Tivatsko Komunalno preduzeće u saradnji sa opštinskim Sekretarijatom za uređenje prostora organizuje akciju sakupljanja elektronskog i električnog otpada u periodu od 21. juna do 4. jula 2021. godine.
Memorandum o razumijevanju između Vlade Crne Gore i Vlade Ujedinjenog Kraljevstva, koji je potpisan, omogućiće da naši pomorci mogu da zasnuju radni odnos na brodovima koji plove pod zastavom Ujedinjenog Kraljevstva, uključujući i pripadnike Crvene zastavničke grupe, koji postupaju u ime Vlade Ujedinjenog Kraljevstva, naglasili su u Ministarstvu kapitalnih investicija.