35 godina sa vama

Izaberite player i slusajte Radio Tivat Uzivo:

Aktuelna dešavanja

Event Information:

 • Pon
  11
  феб
  2019

  Promocija romana "Zabluda Svetog Sebastijana" autora Vladimira Tabaševića

  20hMala scena DTV Partizan
Anketa

Da li ovogodišnja turistička sezona ima šansu?
366 Glasovi

webcentar online shop

Vijesti
Trećeg juna obilježavamo graničnike crnogorske istorije. Prije četrnaest godina Skupština Republike Crne Gore proglasila je obnovu crnogorske nezavisnosti. Prije tri decenije Socijaldemokratska partija krenula je u trajanje na pravoj strani istorije - kaže se u saopštenju ove partije.

Mjesna zajednica Stari grad i ove godine priređuje manifestaciju “Kotorska pašta” koja za cilj ima očuvanje autentičnog recepta kotorske krempite, tzv. pašte, inače gastronomskog brenda drevnog Kotora. Događaj je zakazan za subotu 6. jun u 10.30, na ulazu u Stari grad. Pokrovitelj manifestacije je Opština...

U susret 5. junu Svjetskom danu zaštite životne sredine, Dječiji savez Tivta i MK “Da Qui” priredili su danas akciju sađenja u Malom gradskom parku. Ovo je još jedna u nizu ekoloških akcija koju ove dvije NVO priređuju dugi niz godina u okviru kojih kupuju sadnice i poklanjaju ih javnim površinama u gradu, utičući tako na podizanje ekološke svijesti djece i mladih.
Umjesto čestitke damama i strucnom timu za ulazak u Prvu ligu, ovih dana ime ŽRK Tivat, se koristi u medjusobnim prepucavanjima izmedju RK Lovcen i RK Partizan - kaže se u saopštenju Ženskog rukometnog kluba Tivat.

Iako, na samom kraju nastavne godine  učenici Muzičke škole ne odustaju od izazova takmičenja, saopštili su iz škole danas. Tako su na XIX međunariodnom online takmičenju „ Pjetar Gaci“ Skadar učestvovale učenice sa odsjeka violina, oboa i klarinet: Franović Sofia V razred osnovne muzičke škole – violina...

I Tivćani su sa radošću dočekali kraj epidemije u Crnoj Gori. Ali, mišljenja su podjeljena, barem sudeći po našoj anketi.
U susret 5. junu Svjetskom danu zaštite životne redine, Dječiji savez Tivta i Modni klub “Da Qui” priređuju danas u 10 sati akciju sađenja u Malom gradskom parku. Biće to još jedna u nizu ekoloških akcija koju ove dvije NVO priređuju dugi niz godina u okviru kojih nabavljaju i kupuju sadnice i poklanjaju ih javnim površinama u gradu, utičući tako na podizanje ekološke svijesti djece i mladih.
NKT je odlučilo da pomorci koji ulaze iz zemalja stope aktivnih slučajeva MANJE od 25/100K NE MORAJU po dolasku u CG u karantin niti u samoizolaciju.